Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Volební kampaň

alcaponeprstKouká na nás za všech billboardů, laviček a je všude, agituje mezi lidmi v přestrojení za největšího spasitele Letňan, slibuje a slibuje,  je to vskutku renesanční člověk a vizionář. Když jej naši přátelé Piráti vyzvali k vysvětlení informací, které jsme podali společně s PhDr. Lenkou Wagnerovou (Matouškovou) na jejich zasedání, s ignorancí jemu vlastní podal níže uvedenou informaci.

Citace je převzata z webových stránek Pirátů, tak jak to přepsal pan Jakub Michálek po rozhovoru s Mgr. Ondřejem Lněničkou.

„Pak přišel advokát Mgr. Lněnička a se smíchem sám sebe nazval mafiánem, nabídl, že přijde na schůzi Pirátů a vyjádří se k čemukoliv, nač bude dotazován. Mezi Lenkou Wagnerovou a Ondřejem Lněničkou je spor od té doby, co Lenka Wagnerová skončila ve funkci ředitelky za starostování Lněničky. Lenka Matoušková podle něho odstoupila sama, a to v době, kdy asi 200 rodičů žáků její školy (škola měla cca 360 žáků) za její odvolání sepsalo petici; ve stejné době byla Jaroslava Šebková vedoucí odboru školství, která na školy měla dohlížet, odvolána byla o 2 roky později. Současně Lněnička řekl, že pokud paní Lenka Wagnerová a paní Jaroslava Šebková budou pokračovat ve výrocích obdobného typu, bude se proti tomu soudně bránit, zejména mu vadilo osočování z korupce“.

Číst dál: Pravdivé lži“ Mgr. O. Lněničky

 orgoj chorchoj 3 

V Mongolsku koluje legenda o neznámém, člověku nebezpečném tvorovi. Je to velký červ. Není sice stoprocentně potvrzena jeho exisence, ale před padesáti lety údajně zabil celou mongolskou rodinu. Jeho smrtící zbraní bude pravděpodobně elektrická energie a možná jed. Abyste červa viděli nemusíme jezdit do Mongolska, protože v Letňanech uvidíte na sídlišti hned dva. Jedové žlázy asi nemají, ale elektřinu určitě,  jedná se totiž o velké osvětlení dvou Letňanských lentilek. Kolik Orgojů nám v Letňanech asi ještě vyroste?  Nebylo by lepší místo drahých lamp investovat do obyčejného ohrazeného pískoviště pro malé děti.
Olaf Deutsch

alexKlub Prostor Letňany vás zve   na koncert   dua Vojta a Kyncl uspořádaného k příležitosti zahájení další, již čtvrté sezóny Hudebně humorných večerů. Současně s duem Vojta a Kyncl  vás pobaví zajímavá dáma s krásným hlasem Alexandra Niklíčková se svým akordeonem. Nedílnou součástí těchto večerů budou  domácí produkty z naší štrůdlárny Strouhal & Válel, které naplní vaše chuťové pohárky.  Koncert se koná 3.10.2014 od 20.00 v klubu Prostoru Letňany, Křivoklátská 302.  

Pirátské pozvání

 Seskupení  Pirátská strana a sdružení Zdravé Letňany o. s. si je vědomo, že už máte dost  vytuněných rozřechtaných  ksichtů , které na vás koukají z každého kandelábru  a proto vás zveme na  inzerovanou prima nevázanou zábavu.  Koncert se koná tento pátek v klubu Prostoru Letňany,- ( pozn. toho času  je to naše pirátské koupě).  Každý účastník koncertu dostane od mne  jeden praktický, ale nepolitický dárek. Politiku nechme v pátek na ulici.

  Zvou Letňanští piráti,  Zdravé Letňany a Olaf Deutsch, lídr kandidátky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skanskáTak dnes proběhlo v klubu seniorů v Letňanech grilování lídrů politických stran, které  se právě v Letňanech ucházejí o voliče. Nemám to moc rád, dostávat dotazy a ihned reagovat. Byl jsem také nervózní a bylo to asi znát. Na dotaz ohledně Letňanských lentilek jsem ale odpověděl, že se jedná o megalomanský projekt, ( za cca  50 mil Kč), který nepodporuji. Tím jsem se velmi odlišil od ostatních lídrů, kteří projekt podporovali. (není divu když všichni ostatní lídři stran jako zastupitelé na posledním zastupitelstvu lentilky podpořili viz. níže ) Za hodinu jsem již stál  právě na lentilkách u našeho volebního stánku  sdružení Zdravé letnany   o. s. a  Pirátů.   99 % lidí, které jsme oslovili nám řeklo, že Letňanské lentilky jsou hrozné. 

Z tohoto důvodu  Vám poskytuji níže uvedený aktuální článek Martina Drtiny předsedy  SVJ, kterého se lentilky přímo dotýkají.

Olaf Deutsch, Zdravé Letňany o. s.

Číst dál: Letňanské lentilky černou stavbou?

matepravovedetDuchovním otcem projektu je Mgr. Ivan Kabický, v té době náměstek primátora hlavního města Prahy a předchůdce Mgr. Ondřeje Lněničky na postu letňanského starosty. Svoji vizi předestřel Radě městské části Prahy 18, a ta jeho návrh akceptovala. Oficiálním datem zrodu společnosti je 22. srpen 2012, kdy byl učiněn zápis do obchodního rejstříku a od té doby firma začala fungovat nejen de facto, ale také de iure.

Cílem Letňanské sportovně kulturní je představit lidem možnosti sportovního a kulturního vyžití v Letňanech, vytáhnout je od počítačů a televize a nabídnout možnost smysluplně trávit volný čas. Městská část v posledních letech výrazně podporovala sportovní aktivity na svém území a investovala nemalé finanční prostředky do obnovy hřišť a sportovišť. Letňanská sportovně kulturní má nyní možnost vše takříkajíc zúročit a nabídnout obyvatelům Letňan možnosti příjemně strávit volný čas,“ ozřejmil smysl nově založené společnosti náměstek pražského primátora Ivan Kabický.

Na realizaci projektu se podílely,  kromě vedení radnice aktivně podílejí i JUDr. Silvie Brandová a JUDr. Hana Karásková, tj. předsedkyně a místopředsedkyně Komise sportu a volného času při MČ Praha 18. Jednatelem společnosti byl jmenován Václav Loučka. - výňatky z Letňanských listů 29.4. 2014. JUDR. Sylvie Brandová (ODS)   pana Loučku do této funkce také navrhla

V dubnu letošního roku  pan Loučka odejel na dovolenou  a zem se po něm slehla.  Sebou si ale vzal za účtu LSK  celkem 660 tisíc korun. Co se dělo poté.

Číst dál: Letňanská sportovně kulturní - jak to začalo