Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

IC mládeže

vzdelani_zahranici_01_6Nabízíme 2 volná místa pro české účastníky na mezinárodním školení Exploring New Shores v termínu 22.4. – 28.4.2013  v krásné oblasti Beskyd v ČR.Tématem školení je osobní rozvoj a rozvoj komunikačních dovedností - jak reaguju na změny, co jsou priority v mém životě atd., aktivity outdoor i indoor. Školení je v angličtině, určeno hlavně pro pracovníky s mládeží, ale otevřené v podstatě komukoli z ČR starší než 18 let. Účastníci školení budou ze Španělska, Itálie, Irska, Holandska, Izraele, Palestiny, Egypta a ČR. Účastníci platí 40 Eur účastnický poplatek, jídlo a ubytování na místě hrazeno z projektu. Přihlášky vyplňujte do 28.2. zde: http://goo.gl/ga0jp . Dotazy můžete posílat na email:  exploringnewshores(zavináč)gmail.com Organizuje občanské sdružení Petrklíč help, o.s. za finanční podpory Evropské unie programu Mládež v akci.

Akce v ICM   19 Únor, 2013 
Chystáte se po škole vycestovat do zahraničí? Zúčastněte se přednášky, kde vám podáme bližší informace o stážích, práci na farmách a dalších programech pro mladé. Přijďte ve středu 27. 2. 2013 od 17:00 do NICM. Ve spolupráci s agenturou Student Agency jsme pro vás připravili přednášku o možnostech uplatnění absolventa v zahraničí. Dostanete od nás tipy, jakým způsobem lze vycestovat za pár korun do zahraničí, co všechno je pro to potřeba udělat, kdy začít s vyřizováním formalit a podobně. Těšíme se na vás!

lednacek ricniNení vám lhostejná příroda? Baví vás organizace různých akcí? Máte blízko k dobrovolnictví? Program Akce příroda se zabývá dobrovolnickými akcemi v oblasti péče o přírodní dědictví ČR. A třeba právě na vás čeká místo koordinátora! Hnutí Brontosaurus

Hnutí Brontosaurus tvoří skupina mladých lidí hlavně do 26 let, kteří se zajímají o svět kolem sebe, jenž jim není lhostejný. Spojuje je práce pro přírodu, která dává smysl, ale i lidé s netradičními zážitky. Vydávají se třeba na kosení orchidejových luk, opravování hradů anebo do Himálají stavět školu.

Ústředí Hnutí Brontosaurus funguje jako : ◾administrativní centrum pro činnost projektů a financování ◾dobrovolnické centrum ◾koordinátor pro ústřední projekty, jako je například Akce památky, Prázdniny s Brontosaurem nebo Brontosauří dětské oddíly

Číst dál: Hnutí Brontosaurus hledá koordinátora/koordinátorku Akce Příroda

mladezeu 02 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Správně napsaný životopis je klíčem k překročení prahu dveří oslovené společnosti a k nalezení vhodného zaměstnání. Více než 50 % životopisů je z důvodu nízké kvality okamžitě vyřazeno. Právě proto je důležité věnovat pozornost přípravě úspěšného životopisu.

Vytvořením životopisu bezplatně získáte:

  • strukturovaný životopis už za několik minut
  • možnost uložení a vytištění přímo ze stránky
  • životopis v různých jazycích: česky, anglicky a německy 
  • 1000ce personalistů denně prohlíží databázi životopisů, zvyšte si své šance

Vytvořit životopis

Číst dál: Životopis - jak by měl vypadat a jak jej napsat? / 26.06.2017

mladá holkaStáhněte si novou publikaci "Přechod absolventů středních škol na trh práce - III. etapa – šetření 2015" Studie prezentuje výsledky dílčího průzkumu, který vychází z dotazování absolventů středních odborných škol, kteří vstoupili na trh práce v roce 2008/2009.

Číst dál: Nová publikace: Přechod absolventů středních škol na trh práce - III. etapa