Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

IC mládeže

prac s mladezi 01 4-200x138V následujícím odkazu  najdete soupis nejdůležitějších mezinárodních organizací, které poskytují informace o právním pozadí dobrovolnictví a mezinárodně platných dokumentech upravujících dobrovolnou službu.
 
 
prace 02 2-200x280Někteří Češi v zahraničí během svého pobytu vyloženě přežívají. Nejsou spokojeni s výší výdělku a stěžují si, že nemají dost financí na zábavu a proto raději zůstávají po práci doma. To ale přece není důvod, kvůli kterému jste do zahraničí přijeli?
Číst dál: Seriál: práce v zahraničí - část 5.

1-eu flag rf123Češi se ve světě rozhodně neztratí. Pokud právě přemýšlíte o dlouhodobějším pobytu v zahraničí, inspirujte se příběhy dvou Čechů, kteří uspěli ve Španělsku a v Irsku, tedy v zemích, kde míra nezaměstnanosti neustále přepisuje evropské rekordy.

Spousta lidí začíná během léta přemýšlet o tom, jaké by to bylo žít v zahraničí. Ideálně někde v teple a u moře. Děje se tak na základě dojmů a vzpomínek z dovolené, kdy se život v některých jiných státech zdá příjemnější než v České republice. Jaké by to asi bylo pracovat na některém z řeckých ostrovů, ve stále živé Barceloně nebo ve slunné Provence?

Číst dál: Schopní Češi dokáží uspět i v zemích s vysokou nezaměstnaností
NICM 4Motivační dopis často rozhoduje o tom, jestli budete pozváni na pohovor. S tím, jak by měl motivační dopis vypadat, se seznámíme v tomto pokračování.
Stáhněte si ukázkový motivační dopis zde
 
Ukázkový motivační dopis je opatřen komentáři a poznámkami, takže sám o sobě poslouží jako cenný zdroj při psaní motivačního dopisu či e-mailu.
 
Zdroj: NICM
Získejte nové znalosti a zkušenosti z rozvojového světa během šesti měsíců strávených v Bangladéši. Zapojit se můžete jako učitelé angličtiny, vychovatelé v mateřské školce, pomoct s propagací a PR a výpočetní technikou.
 
jobsThanapara Swallows Development Society hledá dobrovolníky na probíhající projekty a programy v Bangladéši. Máte jedinečnou možnost poznat tuto přátelskou zemi, její neziskový sektor a zároveň podpořit vybrané sociální a rozvojové aktivity.
Požadavky: Komunikativní znalost angličtiny, smysl pro dobrovolnictví, spolehlivost a důvěryhodnost, ochota učit se novým znalostem a dovednostem včetně bengálštiny. 
Číst dál: Dobrovolnictví v Bangladéši