Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

IC mládeže

mladezeu 02 3Staň se manažerem Evropského parlamentu mládeže a zapoj se do tohoto jedinečného projektu. Schwarzkopf Foundation v současné době hledá na plný úvazek projektového manažera v programu Evropského parlamentu mládeže. Předpokládaným datem nástupu je v 1. polovině června 2016. Schwarzkopf Foundation Young Europe podporuje rozvoj mladých lidí v oblasti politického posílení evropské myšlenky a celoevropského porozumění. Číst dál: Výzva pro projektové manažery Evropského parlamentu

mladezeu 02 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Už máte plány na léto? Pokud ne, možná vás zaujme možnost dobrovolnictví v Olympijském parku Rio – Lipno 2016. Park bude v provozu na Lipně, v době konání Letních olympijských her v Rio de Janeiru. Na chodu olympijského parku se můžete podílet jako dobrovolník, stačí se přihlásit prostřednictvím on-line formuláře, který je prvním krokem k registraci. Zvolíte si, v jaké oblasti byste rádi pracovali – s dětmi, u sportu či při organizaci mimosportovních aktivit. Vyplněním dotazníku se stanete součástí databáze dobrovolníků a budete přidáni do skupiny na Facebooku.

Co získáte?

ubytování, stravu, spoustu zážitků

Věk: od 17 let

Termín: 4. – 21. 8. 2016

Kde: Lipno, Jižní Čechy

 

 

 

 

 

mladezeu 02 3Byli jste v roce 2015 na workcampu nebo jste jinak dobrovolničili v zahraničí minimálně tři dny? Studujete zároveň na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy? Pak máte šanci zpětně získat účelové stipendium ve výši 2000 Kč! To vám pokryje alespoň část nákladů na dopravu. Pozor žádost je nutné podat do konce ledna 2016! Více informací  v následujícím odkazu.ZDE

Zdroj:tamjdem

 

 

 

 

mladezeu 02 3Národní kancelář Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu (DofE) hledá nadšené stážisty do svého týmu, kteří pomohou s organizací aktivit i s administrativním procesem.

Aktivity v průběhu stáže:
•Asistence při zapojování organizací do programu DofE (příprava materiálů, rešerše škol a organizací, komunikace s organizacemi)
•Asistence při organizování akcí (komunikace s účastníky, pomoc při přípravě a realizaci akcí)
•Podpora týmu s běžnými kancelářskými úkony (administrativní výpomoc, doplňování evidence poskytovatelů, účastníků a dobrovolníků, příprava podkladů pro účetní firmu, nákup a objednávka drobných kancelářských potřeb dle aktuální potřeby)

Číst dál: Stáž v mezinárodní neziskové organizaci DofE

USA Podmínky pro stipendijní pobyt a studium v USAAgentura Camp Center International (CCI) ve spolupráci s americkou organizací Center for Cultural Interchange – Greenheart každoročně vypisuje výběrové řízení na stipendijní středoškolský pobyt a studium v USA. Vybraný student odjede na středoškolský program na dobu 10 měsíců do USA. CCI za něj uhradí veškeré platby týkající se školy, rodiny, zpáteční letenku do USA a zdravotní pojištění po dobu programu. Student si pouze hradí kapesné po dobu programu a poplatek za vystavení víza na americké ambasádě v Praze.

Hodnota stipendijního programu je cca 225 000Kč.

Číst dál: Podmínky pro stipendijní pobyt a studium v USA