Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

List Letňan

Pro informaci zveřejňujeme odkaz na aktualizovaný adresář úřadů městských částí a zároveň na aktualizovaný bulletin hlavního města Prahy.

http://www.praha.eu/public/a7/cc/c5/909961_311652_ADRESAR_NOVY_2013_unor.pdf

http://www.praha.eu/public/5c/f7/8e/1368554_314586_Bulletin_02_2013.pdf

 

zdroj: letnany.cz

Prostřednictvím služby „MMS – podněty“, kterou zabezpečuje Odbor dopravy a životního prostředí, mohou občané podávat podněty a stížnosti týkající nedostatků v oblasti čistoty, údržby zeleně, parků, dětských hřišť a nakládání s odpady na katastrálním území Letňany. Zjištěné nedostatky je možné zasílat v podobě snímků (pořízených fotoaparátem či mobilním telefonem) s komentářem (přesný popis místa) na adresu elektronické pošty nospam ('mms'); Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonní číslo 739 555 304. Doručený příspěvek bude zaevidován, prověřen a řešen. Evidence příspěvků s postupem řešení bude uvedena na webových stránkách www.letnany.cz.

Zdroj: http://www.letnany.cz/mms-podnety.php

V loňském roce věnovala společnost Lidl dětská hřiště v hodnotě 16,5 milionů korun celkem 11 městům. Letos by chtěla v ČR vybudovat  dalších 19 hřišť. Jedno z nich může být i v Letňanech! Zapojte se společně s námi do soutěže o Rákosníčkovo hřiště! V období od 1. do 28. února 2013 hlasujte buď na stránkách www.lidl-rakosnickova-hriste.cz, nebo prostřednictvím sms ve tvaru LIDLmezera4MÍSTNÝKÓDprodejny-z-účtenky = VZOR: LIDL 0272) na čísle 900 11 06 pro „svou“ prodejnu (0272 = prodejna Tupolevova). Hlasování není podmíněno nákupem! Každý hlasující může vyplnit  max. 1 hlasovací formulář na internetu a poslat max. 1 SMS!

Další informace a zdroj: zde

 

Třeboradický masopust Klub LíPa Vás srdečně zve na tradiční Třeboradický masopust 2.3. od 10 hod. Začínáme průvodem s kapelou po vsi.Pokračujeme kulturním programem na zahradě restaurace Maximum. Divadélko,dětská vystoupení,hudba, dílny pro děti,zvířátková jízdárna,zabijačkové a sladké dobrůtky. Večer masopustní zábava v maskách.Rezervace na tel:608328686

MČ Praha 18 na období 2010 - 2014 vychází ze znalosti potřeb obyvatel MČ, opírá se o výsledky sociodemografické studie, která bude základem i pro vypracování Strategického plánu rozvoje městské části Praha 18. Programové prohlášení zahrnuje podstatné body programů politických stran, které tvoří koalici stojící v čele MČ.

 

Hlavní důraz bude kladen na bezpečnost, čisté životní prostředí, zkvalitnění dopravy a na zlepšení komunikace s veřejností. Veřejná správa a komunikace s občany: otevřená komunikace s občany i s využitím informačních médií a technologií; pravidelná kontrola hospodaření a činnosti organizací zřizovaných MČ; pokračování v transparentních výběrových řízeních; aplikace moderních metod řízení
a zvyšování kvality a efektivity činností Úřadu MČ; „Zdravé město“ a Agenda MA21; rozvoj veřejné správy jako služby občanům; rozšiřování nabídky systému Czech-Point. Životní prostředí: převzetí pozemků a správy zeleně v rámci vybraných území MČ; pokračování v rozvoji lesoparku; podpora vzniku nových zelených ploch;
důsledné sankcionování vlastníků neudržovaných pozemků; využití spolupráce s Městskou policií při dodržování úklidu psích exkrementů.

Číst dál: PROGRAMOVÉ PROHLÁŠENÍ Rady městské části Praha 18 pro volební období 2010 – 2014

Strana 117 z 119