Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

List Letňan

 U nás v Letňanech se to týká těchto lokalit:

logo  letnany1. BECHYŇSKÁ (prostranství v okolí objektu Úřadu městské části Praha 18) 2. Náměstí ohraničené ulicemi ŠUMPERSKÁ, RYCHNOVSKÁ a BLUDOVICKÁ 3. Obchodní centra 4. Areál BAHOK a ulice MÍSTECKÁ 5. Parkoviště u nákupního centra Penny, ohraničeno ulicemi RÝMAŘOVSKÁ a HAVÍŘOVSKÁ

Parky a ostatní veřejná zeleň

1. Relaxační centrum u kaple, STARÁ NÁVES

Vnitrobloky 2. Mezi ulicemi CHLEBOVICKÁ, TUPOLEVOVA, VRATIMOVSKÁ a BUKOVECKÁ

Zdroj:letnany.cz

 

starostoveods02Poslední zasedání Zastupitelstva městské části Praha 18, které se konalo ve čtvrtek 12. září 2013, s sebou mimo jiné přineslo i změny ve vedení letňanské radnice. Na základě dohody tří nejsilnějších politických stran byla dosavadní koalice ODS a TOP 09 rozšířena o ČSSD. Představitelé těchto stran se dohodli na spolupráci při rozhodování a při vedení městské části až do konce stávajícího volebního období. Tento krok s sebou přinesl i personální změny ve složení Rady městské části, a to na pozici starosty, některých radních a předsedů dvou výborů. Na zasedání zastupitelstva rezignovali na své funkce stávající starosta Mgr. Ondřej Lněnička (ODS), zástupce starosty Ing. Stanislav Tomášek (ODS), radní Mgr. Ivan Kabický (ODS), Ing. Martin Halama (ODS), předseda finančního výboru, a David Kolínský (nezávislý), předseda kontrolního výboru. Odvolán byl zástupce starosty Mgr. Martin Zástěra (TOP 09). 
Číst dál: Ve vedení městské části Praha 18 došlo k zásadním změnám

Kbicka Garhard 2 crNa dnešním jednání (12. 9. 2013) zastupitelů městské části Praha 18 - Letňany,  podal   Ivan Kabicky (ODS)  návrh na  odvolání místostarosty pana Martina Zástěry  (TOP 09),  tímto krokem  byla  předčasně ukončena 3 roky stará koaliční smlouva mezi ODS a TOP 09.  Návrh byl za podpory zastupitelů i z ČSSD přijat.   Uvidíme, co na to za rok  řeknou  letňanští  voliči.  Nebyla tímto krokem  otevřena i určitá forma  spolupráce mezi letňanskou ODS a ČSSD?

Olaf Deutsch, předseda Zdravé Letňany o.s. 

Vydavatelství  MILPO a městská část Praha 18  připravuje  publikaci o Letňanech. Pokud máte doma historické fotografie domů, továren, osob nebo cokoliv , co by publikaci obohatilo, prosíme o zapůjčení. Budou-li materiály v knize použity, bude zde přirozeně uveden zdroj . Kontakt:  tajemník ÚMČ Ing. Gerhard, tel. 603 577 067, pí.  Saitzová, 774 105 762. 
Zdroj: letnany.cz

Přistavení velkoobjemových kontejnerů v Letňanech
Datum: Pátek 26. července 14 až 18 hod.

Adresa přistavení kontejneru:
Místecká x Jablůnkovská, Fryčovická u školy, Tvrdého x Rychnovská

Zdroj a další informace: letnany.cz

Strana 113 z 119