Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

List Letňan

buldokVážení občané, na území Letňan byly v posledních měsících registrovány otravy psů, a to v lokalitě sídliště mezi vnitroblokem Chlebovická a Fryčovickou ulicí. S velkou pravděpodobností byl jed podaný v housce s uzeninou. Vzhledem k této situaci byly zesíleny hlídky městské policie.  Jakékoli podezření nebo zjištění, prosíme, okamžitě hlaste na tel. čísle 156 městské policii, případně státní policii na čísle 158.

I vaše všímavost může zachránit další psí život.

Zdroj: letnany.cz

10 problémů 6Chcete se setkat se zástupci samosprávy a státní správy, zastupiteli a úředníky či zástupci policie? Potom přijďte na druhé kolo fóra občanů v pondělí 6. října 2014 od 17 hodin do obřadní síně Úřadu městské části Praha 18, Bechyňská 639, Letňany. Předchozí fórum se konalo na letňanské radnici letos 7. dubna za značného zájmu veřejnosti  (pozn.  tuto věty bych trochu upravil a napsal bych pravdivě  za průměrného zájmu občanů.  Olaf Deutsch)  . Diskutovalo se nad těmito tématy: úřad, občan a služby; problémy očima mládeže; ekonomika, výstavba a strategický rozvoj; školství, sport, kultura a volný čas; bezpečnost, životní prostředí a doprava; zdravotnictví, sociální oblast a zdravý životní styl. Do hledání témat se podařilo zapojit i letňanskou mládež.  Přijďte v pondělí 6. října 2014 diskutovat na radnici o problémech, které vás trápí!

Zdroj: letnany.cz

Související článek zde

Veřejné fórum občanů, které se mělo konat v pondělí 6. října 2014 od 17 hodin v obřadní síni ÚMČ, bylo  MČ Praha 18   - s ohledem na zrušení prezentací politických stran 2. a 7. 10. 2014 - ZRUŠENO!

zdroj: ZDE

 

logo  letnanyHlasovací lístky Hlasovací lístky jsou prostřednictvím městské části distribuovány voličům nejpozději 3 dny přede dnem voleb, tj. nejpozději 7. října 2014. Hlasovací lístky pro volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy a do zastupitelstev městských částí mohou být vytištěny oboustranně. Hlasovací lístek pro volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy je označen na levém okraji svislým pruhem žluté barvy. Na hlasovacím lístku jsou uvedeny všechny volební strany, které kandidují do zastupitelstva, příp. všechny volební strany, které kandidují do zastupitelstva v daném volebním obvodu, jsou-li pro volby do zastupitelstva městské části vytvořeny volební obvody. Volič má fakticky k dispozici tolik hlasů, kolik členů se do daného zastupitelstva volí. Ve volbách do Zastupitelstva hl. m. Prahy se volí 65 členů budoucího zastupitelstva. Ve volbách do Zastupitelstva městské části Praha 18 se volí 21 členů budoucího zastupitelstva.

Číst dál: Úprava hlasovacího lístku

logo  letnanyVolby do zastupitelstev obcí (tj. i do Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev městských částí) vyhlásil prezident republiky rozhodnutím č. 112 ze dne 12. 6. 2014. Volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy a do zastupitelstev městských částí hlavního města Prahy se konají ve dvou dnech, v pátek dne 10. října 2014 od 14.00 hodin do 22.00 hodin a v sobotu dne 11. října 2014 od 8.00 hodin do 14.00 hodin.

Číst dál: INFORMACE O ZPŮSOBU HLASOVÁNÍ VE VOLBÁCH DO ZASTUPITELSTVA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY A ZASTUPITELSTEV...

10 problémů 4 V květnovém vydání Listů byla zveřejněna  anketa Deset problémů Letňan, jejímž prostřednictvím si zástupci městské části ověřovali pořadí problémů, které vzešly z veřejné diskuze konané na začátku dubna na radnici. Celkem bylo odevzdáno 121 lístků, z toho byly tři lístky vyřazeny pro nejasné označení problémů.

Číst dál: Nejpalčivější problémy Letňan byly ověřeny anketou

Strana 108 z 119