Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

List Letňan

silniceUpozornění pro motoristy na komplexní úklid komunikací v Letňanech  MČ Praha 18 oznamuje, že ve dnech 30.května – 6.června 2016 bude probíhat v naší městské části komplexní úklid komunikací. Pouze v  pracovní dny od 8:00 do 15:00 hod. V jednotlivých blocích budou sedm dnů předem rozmístěny přenosné dopravní značky s vyznačeným termínem čištění komunikace. Veškeré informace o termínech čištění a rozsahu jednotlivých bloků jsou znázorněny na přiložených mapách.

Komplexní úklid budeme provádět stejným způsobem jako v roce loňském, a to bez odtahů vozidel. Vyčištění ulic v naší městské části je pro nás prioritní záležitostí pro zlepšení životního prostředí. Proto žádáme motoristy, aby respektovali dopravní značku zákaz zastavení a svá vozidla přeparkovali. Pevně věříme, že je v možnostech Vás motoristů, v tyto dny vozidla přemístit. Zároveň bychom chtěli upozornit všechny motoristy, že nerespektování dopravního značení bude obzvláště v tomto období důsledně kontrolováno a následně postihováno strážníky městské policie.

Zdroj: letnany.cz

 

 

 

 

 

Novy prosekNa přání účastníků veřejné prezentace stavebních projektů v k. ú. Letňany, která se konala 21. března v obřadní síni radnice, přikládáme MČ Praha 18 seznam jednotlivých projektů doplněný vizuály.
Příloha 1* ZDE

Příloha 3* ZDE

 

FORUM OBCANU 2015 11Městská část Praha 18 vás zve na veřejné diskuzní fórum s názvem 10 problémů Letňan.Veřejná debata se uskuteční v pondělí 4. dubna 2016 od 17 hodin v obřadní síni radnice Městské části Praha 18, Bechyňská 639. U kulatých stolů budete moci diskutovat se zastupiteli, vedoucími úředníky městské části a také zástupci policie na tato témata:

  1. úřad a občan, služby
  2. problémy očima mladých
  3. ekonomika, výstavba a strategický rozvoj
  4. školství, sport, kultura a volný čas
  5. bezpečnost, životní prostředí a doprava
  6. zdravotnictví, sociální oblast, zdravý životní styl

Chcete se aktivně podílet na zlepšení kvality života v místě, kde bydlíte? Přijďte se podělit o své názory, zkušenosti a nápady! Občerstvení zdarma, připravena bude i tombola se zajímavými cenami!

Zdroj: letnany.cz

Související články:

Proběhla akce Deset problémů 2015

Deset problémů Letňan - březen 2014

Další články:

 Už víme, co Letňanské nejvíce trápí - vyhodnocení červnové ankety - pozdě ale přeci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo  letnanyBěhem měsíce března 2016 dojde na území Letňan k odstraňování havarijních, nestabilních, neperspektivních či jinak poškozených, nebo nevhodně umístěných dřevin, zejména stromů.  MČ nyní pečuje o 3 673 stromů pouze však na pozemcích v svém majetku či ve své správě. V poslední letech byla proto vypracována odborná arboristická pasportizace všech stromů a dřevin v péči MČ, při které byly všechny tyto dřeviny zapsány do databáze, včetně jejich stáří, zdravotního stavu a perspektivy. Jde o zcela zásadní informace, aby se MČ mohla kvalifikovaně starat o své dřeviny. 

Číst dál: Kácení havarijních, nestabilních a neperspektivních stromů a keřů

rozestavena stavba REMIXÚřad MČ Praha 18 pořádá v pondělí 21. března 2016 od 17.00 hodin veřejnou presentaci stavebních projektů v k. ú. Letňany. Presentace se koná v zasedací místnosti v přízemí radnice Bechyňská 639 Praha - Letňany.

Zdroj MČ Letňany: pozvánka

Strana 102 z 119