Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

List Letňan

STR29 TURNAJ florbalblack angels201V polovině ledna pořádal florbalový oddíl Black Angels v malé hale Sportcentra Praha ligový turnaj mladších žáků. Turnaje se zúčastnilo pět pražských týmů a každý z nich si zahrál čtyři zápasy, tedy každý s každým. Ve všech zápasech padlo spousta branek, diváky potěšila rychlá a pohledná hra, plná nahrávek a soubojů. Také brankáři předvedli skvělé zákroky.

Číst dál: Black Angels vyhráli ligový turnaj mladších žáků

ŠermířkyNa planších Sportcentra Praha v Letňanech se na začátku června konalo Mistrovství České republiky žáků a žaček v šermu. V sobotu 6. června 2015 vybojoval v kategorii jednotlivců mezi dvaašedesáti startujícími třetí místo jak v turnaji, tak i v celém seriálu Mistrovství ČR Matěj Salzer z domácího klubu SC Praha. Do finálové osmičky jej doprovodili ještě další tři domácí závodníci – Matyáš Pavlík skončil šestý, Jiří Salzer sedmý a Matyáš Brykner osmý. Číst dál: Kompletní sbírka medailí zůstala doma

ZS tupol HristeI na letošní rok připravila městská část Praha 18 a Letňanská sportovně kulturní společnost akci Letňany OPEN. Od června do listopadu budou mít sportovci všech věkových kategorií ve vyhrazených termínech možnost zcela ZDARMA navštívit tři vybraná sportoviště – areál SK Prosek, Aquacentrum Letňany Lagoon a Ice Arénu. Vedle fotbalového, tenisového nebo hokejového tréninku s profesionálním trenérem se budou moci například zúčastnit „vodních hrátek“ v bazénu, vyzkoušet venkovní trampolíny nebo lekce ve fitnesscentru. Neseďte doma a přijďte si zasportovat!    leták

Zdroj: letnany.cz

 

koloUž podruhé bude Letňanský lesopark plný nadějných dětských závodníků na horských kolech. Po vydařeném závodě v září loňského roku pořádá občanské sdružení Bikeclinic Junior Team v této krásné pražské lokalitě druhý ročník dětských cyklistických závodů.

Čtvrtá dubnová neděle bude velkým svátkem pro všechny milovníky horských kol. 26. dubna v 9.30 hodin odstartují první závodníci na profesionálně připravené tratě, aby si připsali první body do celého seriálu. (Na tréninkové a zkušební jízdy bude trať připravena již v sobotu 25. 4. odpoledníe.) BIKECLINIC CUP 2015 je druhý ročník výhradně dětských závodů na horských kolech. Od dubna do září mají malí cyklisti možnost zažít atmosféru profesionálních závodů v rámci 10 dílčích závodů po celé české republice. Motto celého projektu „Ujíždíme na kolech“ mluví za vše.

Číst dál: BIKECLINIC CUP 2015

HristeFotbalová akademie Letňany ve spolupráci s Letňanskou sportovně kulturní společností a MČ Praha 18 pořádají nábor pro holčičky a kluky ve věku od pěti do osmi let.  Nábor se koná pod vedením profesionálního trenéra Pavla Mráze (na snímku) vždy v úterý a ve čtvrtek od 15.30 do 17 hodin. V jarním období od března do června probíhá na fotbalovém hřišti ZŠ Tupolevova, v zimních měsících v tělocvičně Třinecká 650 v Letňanech. Pavel Mráz je trenérem prvoligových fotbalistek FK Bohemians Praha a kromě toho je také aktivním hráčem TJ Avia Čakovice.

Číst dál: Fotbalová akademie Letňany pořádá pod vedením trenéra Mráze nábor nových elévů .

Strana 27 z 119