Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Informace z radnice MČ Praha 18

logo  letnanyBěhem měsíce března 2016 dojde na území Letňan k odstraňování havarijních, nestabilních, neperspektivních či jinak poškozených, nebo nevhodně umístěných dřevin, zejména stromů.  MČ nyní pečuje o 3 673 stromů pouze však na pozemcích v svém majetku či ve své správě. V poslední letech byla proto vypracována odborná arboristická pasportizace všech stromů a dřevin v péči MČ, při které byly všechny tyto dřeviny zapsány do databáze, včetně jejich stáří, zdravotního stavu a perspektivy. Jde o zcela zásadní informace, aby se MČ mohla kvalifikovaně starat o své dřeviny. 

Číst dál: Kácení havarijních, nestabilních a neperspektivních stromů a keřů

rozestavena stavba REMIXÚřad MČ Praha 18 pořádá v pondělí 21. března 2016 od 17.00 hodin veřejnou presentaci stavebních projektů v k. ú. Letňany. Presentace se koná v zasedací místnosti v přízemí radnice Bechyňská 639 Praha - Letňany.

Zdroj MČ Letňany: pozvánka

Radnice 4Úřad MČ Praha 18 svolává veřejné řádné zasedaní Zastupitelstva MČ Praha 18, které se koná na radnici MČ Praha - Letňany, Bechyňská 639  dne 18. února 2016, (čtvrtek).  Jednání začíná  od 18.00 hodin.

zdroj a pozvánka:letnany.cz

matepravovedetHlavní hygienik zveřejnil mapku se zanesenými výsledky šetření teplé vody na přítomnost Legionell před zahájením desinfekce v potenciálně dotčených objektech zásobených z předávací stanice Tupolevova.Výsledky jsou pro bytové domy relativně příznivé. Rozhodně se nejedná o masivní kontaminaci celého systému, ale spíše o nevyhovující stav na jednotlivých výtokových kohoutech. Červeně je označeno množství Legionell, vyjádřené jako KTJ /100 ml. (KTJ = kolonií tvořících jednotek), zjištěné na náhodném místě v daném vchodě z odběru dne 27.1.2016 a modře ze dne 18.1.2016.Další odběry provedeme 15.2.2016.Do doby obdržení dalších výsledků platí naše předchozí doporučení.

Zdroj: Letňany.cz

Výsledky šetření : ZDE

 

MASOPUST 2016 PLAKATMěstská část Praha 18 a Letňanská sportovně kulturní společnost pořádají v sobotu 6. února 2016 již pátý ročník masopustního průvodu s programem. Akce začne ve 13 hodin před budou Úřadu MČ Praha 18 v Bechyňské ulici. V krátkém programu zde vystoupí soubor Hra je to. Od radnice bude tato trasa průvodu masek: ulice Bechyňská – Beranových – Rychnovská – Šumperská – Kladrubská – Velhartická – Stará Náves.¨ Program na staré Návsi: soutěž o nejhezčí pouťovou masku (kategorie dospělí a děti), vystoupení souboru Hra je to, skupiny Frajeři z galérky a dětské divadélko. Chybět nebudou stánky s občerstvením, tradičními řemeslnými výrobky a zabijačkovými hody. Přijměte pozvání na Masopust 2016!

Zdroj: letnany.cz