Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Informace z radnice MČ Praha 18

silniceNa pondělí  23.01.2017  od 17 hod bude pravděpodobně zorganizováno v obřadní síni Radnice MČ Praha 18 společné veřejné jednání komise dopravy, životního prostředí a územního rozvoje. Na jednání se budou  projednávat změny územního plánu HMP které se budou týkat MČ Praha 18 Letňany

1) změna v areálu AVIA - nové sídliště  (číslo změny 2808)

2) změna komunikace v oblasti za Avií, (pozor možná vznikne úpravou komunikace odklonění dopravy do katastru Letňan. (číslo změny  2809)

podívejte se na tento odkaz

http://servis.praha-mesto.cz/uzplan/uzemni_plan_hmp/Zmeny_CVZ_IV_spj_2/spolecne_jednani.html,

 

 

 

 

 

 

matepravovedetZajímá Vás budoucnost Letňanského lesoparku, tak přijďte v pondělí 26. 9. 2016 v 17.00 hodin            na Letňanskou radnici kde se dozvíte koncepci územního plánu v Letňanech a také informace              k budoucnosti Letňanského lesoparku.

flasher 0Ocitli jste se v nepříznivé životní situaci z důvodu věku, zdravotního stavu, ztráty či oslabení schopností, sociálně znevýhodněného prostředí apod. a potřebujete poradit? Hledáte informace o domovech pro seniory, asistenčních službách, příspěvcích, sociálních dávkách nebo poskytovatelích sociálních služeb? Odbor sociální péče a zdravotnictví MČ Praha 18 Vám nabízí pomoc při řešení Vaší situace.

Zdroj a další informace: letnany.cz 

 

 

 

   

socskupiny 03 0                                                                

 Radní odstoupili od původního záměru zřídit předškolní zařízení v nebytových prostorech v areálu Letov, které městské části nabídla k pronájmu Střední průmyslová škola na Proseku. Realizace předškolního zařízení zde není možná z důvodu nedostatečné kapacity venkovní plochy nutné pro vybudování herního hřiště. Proto bylo navrženo v objektu vytvořit dům dětí a mládeže s dalšími možnostmi v podobě komunitního centra a knihovny. (doplnění: dle informace od starosty bude zřízena pracovní skupina, která bude navrhovat budoucí aktivity komunitního centra)

Zdroj: letnany.cz

Komunitní centrum v Letově

Radní odstoupili od původního záměru zřídit předškolní zařízení v nebytových prostorech v areálu Letov, které městské části nabídla k pronájmu Střední průmyslová škola na Proseku. Realizace předškolního zařízení zde není možná z důvodu nedostatečné kapacity venkovní plochy nutné pro vybudování herního hřiště. Proto bylo navrženo v objektu vytvořit dům dětí a mládeže s dalšími možnostmi v podobě komunitního centra a knihovny.

Radnice 4Zveme vás na zasedání 4. řádného zasedání Zastupitelstva městské části Praha 18, které se koná 15. září 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti ÚMČ Praha 18, Bechyňská 639, Praha 18.

Program:ZDE