Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Volný čas

hudebni kemp 2015-3-1-webOrlovská organizace YMCA – křesťanské sdružení mladých lidí, zve všechny mládežníky mezi 12 – 18 lety na třetí ročník hudebního kempu, který se bude konat od pondělí 17. srpna do neděle 23. srpna 2015.

Číst dál: Třetí ročník Hudebního kempu YMCA v Orlové se blíží!

J.J. Ryba 2










Chcete, aby si česká společnost uvědomila význam uměleckého vzdělávání a amatérského umění? Tak se zapojte do Týdne uměleckého vzdělávání a amatérské tvorby. Zapojit se můžete koncerty, divadlem, výstavou, semináři, dny otevřených dveří, pouličními performancemi a dalšími akcemi. Číst dál: Týden uměleckého vzdělávání a amatérského umění

mladezeu 02 3Zkuste opustit svou komfortní zónu jako Jarda, který popisuje svůj zážitek níže, a zapojte se jako vedoucí mezinárodního workcampu v ČR ve společnosti Tamjdem. Pozice vedoucího (campleadera) na workcampu v ČR je vynikající zkušeností, která vám mnoho dá. Nejen, že procvičíte své komunikační a organizační dovednosti, angličtinu nebo jiný cizí jazyk, vyzkoušíte si práci s multikulturní skupinou a naučíte se také něco sami o sobě.

Číst dál: Opusťte svou komfortní zónu a staňte se vedoucím workcampu v ČR!

 

logo ukVýstava UK k výročí 1939 a 1989K chystanému 75. výročí 17. listopadu 1939 a 25. výročí listopadu 1989 připravuje Univerzita Karlova tématickou výstavu. Obrací se proto na veřejnost s prosbou o pomoc při shromažďování materiálů a dobových dokumentů vztahující se k listopadu 1939 a 1989, které souvisejí s Univerzitou Karlovou.
Číst dál: K výročí let 1939 a 1989 připravuje Univerzita Karlova výstavu. Pomůžete?

 

MajálesLetošní ročník Majálesu se ponese ve znamení změn a inovací. Letňany, čipové náramky, bezhotovostní platby… To hlavní ale zůstává – příjemná atmosféra, kterou tvoříte hlavně vy, studenti. A jednou z takových zón – pro studenty od studentů – bude i International Island. Najdete zde desítky stánků, na nichž budou mladí zástupci určitých zemí návštěvníkům představovat zvyklosti a tradice daného státu. Mezi největší lákadlo International Island budou bezpochyby patřit soutěže, či ochutnávky tradičních pokrmů nebo nápojů prezentovaných států. Jedním z partnerů této zóny je i NICM, které na festivalu najdete také. Zavítejte tedy do International Island a navštivte náš stánek, kde si budete moci odpočinout v chill out zóně.
Majáles se koná 30. 4. 2014 v Letňanech. Mezi hlavní hvězdy patří Tomáš Klus, Chinaski, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Inekafe, MIG 21, Money Business, Wohnout nebo Prago Union. Pokud stále nemáš svůj čipový náramek a rád by ses zašel podívat, lze si ještě koupit vstupenku. Třeba u nás v NICM na Náměstí Republiky. Do 18. 4. 2014 stojí 499 Kč, pak se cena zvedá na 550 Kč. 
Zdroj: NICM
Související článek:  zde
Číst dál: Majáles International Island 2014 - Letňany