Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Vzdělávání v ČR

vzdelani  IlustračníČeská zemědělská univerzita v půli prosince ofciálně odstartovala příjem přihlášek ke studiu. ty je možné zasílat do 31. března 2014.  Zájemci o studium se mohou hlásit elektronicky prostřednictvím webové stránky studuj.czu.cz. Můžete si tam taky vyzkoušet nanečisto přijímací testy, prozkoumat studijní obory, virtuálně si projít učebny a laboratoře nebo můžete rovnou kontaktovat studijní oddělení.
Číst dál: Nové obory na ČZU - příjem přihlášek

imagecuplogo-184x74Imagine CupStudenti středních a vysokých škol se již po dvanácté mohou přihlásit do soutěže Imagine Cup. Stačí jen mít zajímavý nápad na využití informačních technologií a přihlásit jej do jedné z kategorií - hry, inovace a projekty zaměřené na řešení globálních problémů. S realizací nápadů pak pomohou inovační centra Microsoft v Brně, Hradci Králové a Praze. Přihlášky můžete posílat do 22. března 2014.
Číst dál: Na zajímavém nápadu můžete postavit svůj projekt ale i svoji budoucnost

seminar  1Do podání přihlášek na stření školu je sice času dost. V tuhle chvíli se to ovšem netýká těch, kteří se hlásí na obory s talentovou zkouškou, kteří by už měli být rozhodnuti a přihlášky poslány. I když ještě těch několik týdnů zbývá, tak už by chtělo se nad tím zamyslet. Na internetu se dozvíte dneska snad už všechno. Na webových stránkách škol vám odpoví takřka okamžitě na vaše dotazy. Ale jaké informace jsou ty nejpodstatnější pr výběr školy?
Číst dál: Co zohlednit při výběru střední školy?

Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy v Praze ologo ukd 23. listopadu si budou moci zájemci o bakalářské a navazující magisterské studium na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v akademickém roce 2014/2015 podat elektronickou přihlášku ke studiu. Přihlášky je možné podávat do 28. února 2014. Odkazy na přihlášky, pokyny k podání přihlášek a další informace naleznete na stránkách www.natur.cuni.cz.
Zdroj: NICM
 
 

 

 

logo ukTradiční setkání zájemců o studium na Univerzitě Karlově a představitelů školy se letos uskuteční v sobotu 23. listopadu. Jedná se o jednodenní akci, kde se představí všechny univerzitní fakulty. Uchazeči o studium získají praktické rady, jak se připravit na přijímací řízení. Seznámí se s konkrétními obory a s pracovníky fakulty mohou probrat, vše co je zajímá.   Informační den hostí areál na pražském Albertově, respektive budovy A,B, C Přírodovědecké a 1. lékařské fakulty. Akce proběhne od 9 do 16 hodin. Vstup je samozřejmě zdarma.
Podrobný program nejdete ZDE
Číst dál: Proběhne Informační den Univerzity Karlovy