Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

O čem se píše

zemanpeakeNa 59 schůzích končící sněmovny zaznívaly často neuvěřitelné výroky. Poslanci mluvili o fiskálním Matrixu, dlouhonohých slečnách i krysách, které se zachraňují přestupem na Titanic. Server IHNED.cz sestavil přehled nejvtipnějších výroků končící sněmovny.
 
Některé výroky poslanců už zlidověly. Například když Miroslav Kalousek děkuje poslanci Plocovi, že mu vysvětlil, "co je to ten rátink". Poslanci ale od roku 2010, kdy sněmovna vznikla, perlili vícekrát. Server IHNED.cz sestavil u příležitosti rozpuštění dolní komory přehled deseti nejvtipnějších výroků:
Číst dál: Krysy na Titanicu, dlouhonohé slečny a husy před posvícením. Nejlepší výroky končících poslanců
 
republika neni ani bananovaPodle našich informací z nejužšího „topáckého“ vedení měl Miroslav Kalousek svůj aršík s podpisy pro vyvolání předčasných voleb připraven již několik týdnů. Čekal jen na vhodnou příležitost, kdy ho bude moci uplatnit ve prospěch svého přítele, socialisty Bohuslava Sobotky. Na povolební spolupráci byli domluveni dávno předtím. Nešlo však zdaleka jen o vnitropolitické spojenectví, ale především o „směr Brusel“.
Číst dál: TOP 09 se objala s ČSSD a spolu s komunisty prosazují předčasné volby. Směřoval právě k tomu...
zemanpeakeZatímco v prezidentských volbách podpořil šéf pražské ODS Bohuslav Svoboda kandidaturu předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga, teď budou stát proti sobě. Musí bojovat o hlasy Pražanů v předčasných volbách do Poslanecké sněmovny. Politické strany pomalu vypouštějí první jména osobností, které by měly vést jejich kandidátky do předčasných voleb v Praze.
Číst dál: Souboj motýlků. Politici se chystají na předčasné volby

hernaVětšina pražských radnic nezakáže všechny herny s hracími automaty a terminály, takzvanou nulovou toleranci zavedou zřejmě jen Praha 2, Praha 6 a Praha 12. Původně zákaz automatů slibovaly i další městské části, nyní si zřejmě spočítaly, že se jim to nevyplatí, případně ustoupily nátlaku majitelů heren, napsaly server Aktuálně.cz a deník Insider.

Herna (ilustrační foto) | foto: SXC 

Číst dál: Počet heren v Praze se sníží, kasina úplně zmizí ze tří obvodů

buldokProsíme všechny milovníky psů o materiální / finanční pomoc pro naši Záchrannou stanici, která se nachází v tíživé situaci.

Číst dál: PROSBA O POMOC ZÁCHRANNÉ STANICI LARY PRO ODCHYCENÁ A OPUŠTĚNÁ ZVÍŘATA

Strana 18 z 38