Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Naše aktivity

106V  době opatření COVID 19 zakoupila MČ Praha 18 za částku 439 576,- Kč u společnosti Alza.cz a.s. níže uvedenou IT Techniku, část techniky byla určená pro zajištění online výuky žáků ze sociálně slabších rodin na ZŠ zřizovaných MČ Praha 18.

Jak je to možné, že nejvýhodnější cena byla u každé objednávky vždy u společnosti Alza cz, o které se tvrdí, že není z nejlevnějších společností. Není to ale jenom tím, že s firmou Alza cz, byl v minulosti pracovně propojen starosta Kučera? Jako opozice se budeme po ukončení nouzového stavu zajímat o seznam  žáků ze sociálně slabších rodin, kteří si odebrali 13 ks iPadů a 2 notebooky pro zajištění online výuky. Dále rovněž bude zajímavé  odpovědným pracovníkům radnice položit otázku. Co vedlo radnici v této době, kdy by se spíše mělo šetřit, zakoupit 13ks nových Notebooků a proč byla technika zakoupena právě v rámci opatření COVID-19 a k čemu se technika využívavá? Dále nás bude také zajímat i to jakým způsobem byla vybrána jako dodavatel společnost Alza.cz a jak proběhlo výběrové  (poptávkové) řízení.

Číst dál: Co zakoupila naše radnice v rámci opatření COVID?

beránekVelikonoční beránek. Jen těžko si dovedeme představit Velikonoce bez velikonočního beránka. Ten symbolizuje v židovské tradici Izrael jako Boží stádo, které vede Hospodin.  V křesťanství beránek symbolizuje památku na Ježíše Krista, který byl právě jako nevinny, čistý a poslušný beránek obětován a jeho krev zachránila pokřtěné od hříchů.
Přeji Vám krásné Velikonoce.

Olaf Deutsch

BUDE LÉPE

 WalterJe zvykem, nebo možná bylo zvykem, že se během roku každý předseda vyjádří k  činnosti svého výboru.  Proto se po vyzvě k  činnosti Kontrolního výboru ZMČ vyjádřil i jeho předseda, člen zastupitelského opozičního klubu Zdravé Letňany pan Zbyněk Walter.  Možná je to náhoda, možná to byl  záměr,  ale tento rozhovor se do dubnového čísla Letňanských listů prostě "nevešel". Vzhledem k tomu, že si nejsem jist, zda si tento rozhovor budete moci v dalších listech přečíst, rozhodl jsem se  pro jeho možná předčasnému zveřejnění na webových stránkách našeho spolku.Olaf Deutsch, letňanský zastupitel, předseda spolku Zdravé Letnany z. s.

Číst dál: Co se nedostalo do dubnových Letňanských listů - nebyl to záměr?

 

alcaponeprstCo je pro letňanskou radnici nejdůležitější v době krize? Vlastní propagace a odměny pro věrné!

V době, která je mimořádně složitá a představuje velký tlak na veřejné rozpočty, připravil radní Lněnička půlroční smlouvu na „PR aktivity“ pro svou dlouholetou obdivovatelku a zuřivou obhajovatelku, která vždy neochvějně stála po jeho boku a jako bojovná lvice hájila zcela nekriticky všechny jeho kroky, mimo jiné v různých debatách na facebooku.

Číst dál: ČTVRT MILIONU ZA PR PRO RADNÍHO LNĚNIČKU

Aktuální přehled  událostí o COVID-19 na stránkách MZČR najdete :  ZDE

Strana 11 z 37