Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Naše aktivity

 

Lubor-1Zveme vás v úterý 3.  prosince  2013 v 18.00 hodin na informační hodinku pro letňanské stavebníky .
Informační kancelář pro stavebníky je pracoviště zřízené občanským sdružením Zdravé Letňany o.s., které zdarma poskytuje informace a pomáhá letňanským občanům v problematice stavebních prací. Informační kancelář pro stavebníky je zřízena po dohodě s organizací SÉVA PURA s.r.o v letňanské provozovně Prostor Letňany, Křivoklátská 302. Věnovat se vám bude Ing. Lubor Pavlíček člen občanského sdružení Zdravé Letňany. o.s.
 
Olaf Deutsch
 
předseda Zdravé Letňany o.s.

 

 

 

dchodci 2Občanské sdružení Zdravé Letňany  o. s.  zve letňanské seniory, ale i ostatní zájemce o  informace se zdravotních problematikou na hodinové povídání se specialistou z  oddělení ušní, nosní, krční  (ORL) z nemocnice Bulovka lékařem MUDR. Petrem Rambouskem. Hlavním tématem této přednášky bude   "Problematiky nedoslýchavosti a  ORL". Přednáška proběhne v úterý od 15.00 hodin  dne 3. 12. 2013  v letňanském Klubu seniorů, Třinecká 650  (sportovní hala, Letňany).
 
OLaf Deutsch, předseda sdružení Zdravé Letňany o. s. 
 
logob

 

starostoveods02Dobrý den,

přečetl jsem si dva sloupky v posledních Letňanských listech. Mám na mysli článek bývalého i nového bývalého starosty Letňan. Jeden děkuje všem za všechno a slibuje že se jen tak nepustí své nové židle, i když tu starou musel dobrovolně opustit a ten druhý zase přišel o židli někde jinde a tak je rád, že se jedna uvolnila právě v Letňanech.  Je to prostě souznění duší a vzorné spolupráce ve prospěch nás všech z Letňan. Koalice se nám rozšířila o ČSSD a byla tak naplněna historická zkušenost, že cituji „komunální politika je o práci, nikoli o politikaření“. Na závěr jsem se dočetl, že jsem se už určitě ve svém životě setkal s filmovým remakem a že jeho kvalitu nemohu posoudit dříve, dokud nepřijdou na řadu titulky. Víte v mnohých názorech nesouhlasím s bývalým prezidentem Václavem Klausem, ale slyšel jsem, že vyzýval lidi „nevolte ODS“, tak s tím souhlasím úplně. Stačí jenom přivřít oči a před Vámi se rozběhnou titulky se jmény politiků této strany, kteří v poslední době hráli v této tragikomedii hlavní roli nebo jenom role vedlejší. Následující volby nám ukáží, zda půjde o zase jenom o remake nebo o skutečný konec filmu.

Lubor Pavlíček, Zdravé Letňany o.s.

 

IMGP5464Vážení přátelé vody, přírody a kultury, 
srdečně vás zvu  na  vernisáž  svojí  fotovýstavy  " Voda je život", která se koná v  pátek  1. listopadu 2013 v 19.30 hodin  v  příjemném prostředí klubu Prostor Letňany, Křivokládská 302, Letňany.     O příjemné, kulturní prostředí se postará  folk-punková kapela Vasilův Rubáš. Vystavované fotografie si můžete  prohlédnout prostorách klubu  Prostor do 31. 12. 2012, nebo v elektronické verzi  zde
Olaf Deutsch
 
 
 
 

 

logoZástupci Občanského  sdružení Zdravé Letňany o.s.  pan Olaf Deutsch a pan Václav Čadek ve středu  28. 8. 2013 nahlíželi  na odboru výstavby MČ Praha 18 Letňany,  Bechyňská 639 jako zástupci účastníka územního a stavebního řízení do spisu „Přístavba a stavební úpravy tiskárny TRIANGL, areál Letov,  která je navržena na pozemcích parc.č. 543/25, 543/71, 543/82, 543/95, 543/96, k.ú. Letňany“, vše v kat. území Letňany.

Číst dál: Přístavba a stavební úpravy tiskárny TRIANGL

Strana 31 z 37