Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Sport

ZS tupol HristeI na letošní rok připravila městská část Praha 18 a Letňanská sportovně kulturní společnost akci Letňany OPEN. Od června do listopadu budou mít sportovci všech věkových kategorií ve vyhrazených termínech možnost zcela ZDARMA navštívit tři vybraná sportoviště – areál SK Prosek, Aquacentrum Letňany Lagoon a Ice Arénu. Vedle fotbalového, tenisového nebo hokejového tréninku s profesionálním trenérem se budou moci například zúčastnit „vodních hrátek“ v bazénu, vyzkoušet venkovní trampolíny nebo lekce ve fitnesscentru. Neseďte doma a přijďte si zasportovat!    leták

Zdroj: letnany.cz

 

koloUž podruhé bude Letňanský lesopark plný nadějných dětských závodníků na horských kolech. Po vydařeném závodě v září loňského roku pořádá občanské sdružení Bikeclinic Junior Team v této krásné pražské lokalitě druhý ročník dětských cyklistických závodů.

Čtvrtá dubnová neděle bude velkým svátkem pro všechny milovníky horských kol. 26. dubna v 9.30 hodin odstartují první závodníci na profesionálně připravené tratě, aby si připsali první body do celého seriálu. (Na tréninkové a zkušební jízdy bude trať připravena již v sobotu 25. 4. odpoledníe.) BIKECLINIC CUP 2015 je druhý ročník výhradně dětských závodů na horských kolech. Od dubna do září mají malí cyklisti možnost zažít atmosféru profesionálních závodů v rámci 10 dílčích závodů po celé české republice. Motto celého projektu „Ujíždíme na kolech“ mluví za vše.

Číst dál: BIKECLINIC CUP 2015

HristeFotbalová akademie Letňany ve spolupráci s Letňanskou sportovně kulturní společností a MČ Praha 18 pořádají nábor pro holčičky a kluky ve věku od pěti do osmi let.  Nábor se koná pod vedením profesionálního trenéra Pavla Mráze (na snímku) vždy v úterý a ve čtvrtek od 15.30 do 17 hodin. V jarním období od března do června probíhá na fotbalovém hřišti ZŠ Tupolevova, v zimních měsících v tělocvičně Třinecká 650 v Letňanech. Pavel Mráz je trenérem prvoligových fotbalistek FK Bohemians Praha a kromě toho je také aktivním hráčem TJ Avia Čakovice.

Číst dál: Fotbalová akademie Letňany pořádá pod vedením trenéra Mráze nábor nových elévů .

kolo V sobotu 20.9. 2014 vyvrcholí v pražském letňanském lesoparku první ročník výhradně dětských cyklistických závodů - Bikeclinic Cup 2014. Seriál deseti závodů začal v dubnu a v průběhu devíti závodů projelo pod startovním obloukem Cannondale téměř devět set dětí.  

Cílem Bikeclinic Cupu je přivést děti k cyklistickému sportu a nabídnout profesionálně připravené tratě, které jsou maximálně bezpečné a umožní každému si zažít krásnou atmosféru závodů.

Číst dál: Je tu BIKECLINIC CUP 2014!

TescoNechte se zlákat jedinečnou atmosférou populárního turnaje pořádaného pod taktovkou České streetballové federace, jehož lokální kolo zařazené do 14. ročníku Českého streetballového poháru se odehraje v sobotu 21. června 2014 na parkovišti u Obchodního centra Letňany.  Hráči si i letos budou moci vybrat mezi několika zajímavými věkovými kategoriemi. Atraktivním lákadlem jsou bezpochyby prize money v kategorii mužů a žen a také účast vítěze kategorie Over 18 muži na turnaji Prague International Streetball Cup. Pro každého hráče je navíc připraveno originální tričko Streetball mania, pitný režim a dárek! Streetballová show odstartuje v sobotu i neděli ve 14 hodin a na své si kromě hráčů přijdou i diváci. Kromě excelentních sportovních výkonů během jednotlivých zápasů vás čekají mimo jiné i individuální soutěže. Klasické jsou soutěže ve střelbě trojek (3 Point Shoot Out) a populární soutěž ve smečování (Slam Dunk Contest) stejně jako 1 on 1. Účast v těchto soutěžích není podmíněna účastí v turnaji, a tak se mohou přihlásit i přihlížející diváci. Navíc i v těchto individuálních soutěžích se postupuje do pražského finále Českého poháru. U toho prostě musíte být! Další informace a přihlašování na www.streetball-mania.cz a také na Facebooku Streetball-mania.cz. Turnaj je letos propojen s akcí Kuře – pomozte dětem!

Zdroj: Letňany

Strana 2 z 3