Bleskovka

V komunálních volbách v Letňanech 2022 se volilo  do dvou zastupitelských orgánů:
1. do zastupitelstva městské části bylo zvoleno  23 zastupitelů
2. do zastupitelstva hlavního města Prahy, zvoleno  65 zastupitelů

Sport

FLORBALLetňanský florbalový klub BLACK ANGELS otevřel na Základní škole Tupolevova další ze svých školních kroužků. Hlásit se do něj mohou nejen děti, které navštěvují ZŠ Tupolevova, ale i žáci z jiných škol. Tréninky probíhají ve zdejší tělocvičně, a to v pondělí od 16 do 17 hodin (žáci 1. a 2. tříd) a od 17 do 18 hodin (žáci 3. až 5. tříd). Vedoucím kroužku na Tupolevce je Martin Dobr ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Paralelně byl otevřen kroužek florbalu i na ZŠ Fryčovická. Ten je však určen pouze pro žáky školy. Hráči se scházejí každý čtvrtek od 13,15 do 14 hodin (žáci 1. a 2. tříd), resp. od 14,10 do 14,55 (žáci 3. - 5. tříd). Vedoucím kroužku na Fryčovické je Kryštof Hartman ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Uvedení trenéři odpovědí (na své emailové adrese) na všechny vaše dotazy, týkající se organizace kroužků, a podají informace, o něž požádáte. První dva tréninky jsou zdarma. Vezměte tedy své kluky i holky a přijďte se podívat, jak se hraje florbal. Více na www.blackangels.cz/krouzky.

Text a foto Vojtěch Pavlík, Klub BLACK ANGELS

Zdroj: letnany.cz

 

 

 

 

 

piskovitPro děti od 5 do 14 let. Kemp probíhá každý den od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin. Sraz v hale SPORT CENTRUM LETŇANY vždy v 8:45 hodin. Dopoledne děti čeká trénink florbalu či jiných sportovních her ve sportovní hale, následně svačina a přemístění na venkovní kondiční trénink a hry venku. Kolem poledního bude odpočinek a oběd a celý dopolední program se pak zopakuje i odpoledne. Děti vyzvedávejte v 17:00 hodin u haly. Děti jsou rozděleny do čtyř skupin dle věku. Každá skupinka má svou barvu triček a své trenéry. Jedno dopoledne čeká každou skupinu trénink i regenerace v bazénu.

Prezence bude probíhat v pondělí 8. srpna od 8:00 hod.
 
Zdroj: www: http://blackangels.cz/primestky-kemp-informace/

 

O hry rioMezi sportovci, kteří se účastní LOH 2016 v brazilském Riu, jsou i tři občané naší městské části – tenistka Lucie Hradecká, judista Jaromír Ježek a kordista Jiří Beran. První z nich, Lucie Hradecká, nastoupí „ do hry“ o olympijskou medaili již v sobotu 6. 8., v pondělí 8. srpna zahajuje Jaromír Ježek, den na to – v úterý 9. srpna – pak Jiří Beran. Fanděte jim s námi!

 

Zdroj: letnany.cz 

STR29 TURNAJ florbalblack angels201V polovině ledna pořádal florbalový oddíl Black Angels v malé hale Sportcentra Praha ligový turnaj mladších žáků. Turnaje se zúčastnilo pět pražských týmů a každý z nich si zahrál čtyři zápasy, tedy každý s každým. Ve všech zápasech padlo spousta branek, diváky potěšila rychlá a pohledná hra, plná nahrávek a soubojů. Také brankáři předvedli skvělé zákroky.

Číst dál: Black Angels vyhráli ligový turnaj mladších žáků

ŠermířkyNa planších Sportcentra Praha v Letňanech se na začátku června konalo Mistrovství České republiky žáků a žaček v šermu. V sobotu 6. června 2015 vybojoval v kategorii jednotlivců mezi dvaašedesáti startujícími třetí místo jak v turnaji, tak i v celém seriálu Mistrovství ČR Matěj Salzer z domácího klubu SC Praha. Do finálové osmičky jej doprovodili ještě další tři domácí závodníci – Matyáš Pavlík skončil šestý, Jiří Salzer sedmý a Matyáš Brykner osmý. Číst dál: Kompletní sbírka medailí zůstala doma

Strana 1 z 3