Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

Panelfotři -Prostor

Příznivci kvalitního  písničkového humoru se sešli v pátek večer 13. 12. 2013 v novém unikátním prostředí horolezecké stěny v klubu Prostor Letňany, Křivokládská ulice  302 na posledním letošním letňanském vystoupení Panelákovích fotrů. Pro neznalé upozorňuji, že skupina fotrů hraje ve složení Jirka Tatra Kyncl, možná i zvolený vedoucí skupiny a vrchní bavič, zpěv, kytara elektrická dvoukrká, zobcovka, a jiné, Jarda Heavy Budil - zpěv, akustická kytara, zobcovka, brumle, bicí, hlavní operátor Ludvíka Pátého, a jiné Michal Kombajn Knébl - zpěv, housle, plech,  ruce, banjo a jiné a Zdeněk Paganini Vidlák - zpěv, akustická kytara, housle, banjo, bicí a jiné. Posledním, ale neživím členem  skupiny je elektrický Ludvík BumBum Pátý, který  umí jenom bouchat bicí.  Skupina muzikantů hraje srandistické, humorné, veselé, zábavné, recesistické, boží a láčové písničky ale hlavně,  po celou dobu svého vystoupení dbá na to,  aby se publikum skvěle bavilo. Byl to prostě nářez  a jak předpovídal na pozvánkách vedoucí skupiny Jirka Kyncl „byla to  smršť“. Další informace o skupině nejdete na  webových stránkách  této grupy  http://panelakovifotri.wz.cz/., která ovšem začíná opravdu humorně,  heslem MÁTE-LI ODVAHU, VSTUPTE

 

 

Olaf Deutsch

Zdroj: i web fotrů


 

 Panel fotr 4

Ahojte příznivci kvalitního  písničkového humoru, v pátek 13. 12. od 20.00 hod. se s rokem 2013 v Prostoru Letňany, Křivokládská 302   (www.prostorletnany.cz) rozloučí Panelákoví fotři.
Bude to smršť!

Písně osvědčené i nové v unikátním prostředí horolezecké stěny, to prostě pasuje dohromady.  Oražte si od vánočních příprav. A navíc CD Panelákoví fotři PF 30 bude ke koupi jako vhodný vánoční dárek!
Jirka Kyncl
ved. Panelákových fotrů
 
 
 
 

 

logo kazimirkaMikulášskou besídku s pohádkou o adventních andílcích a s nadílkou připravila na čtvrtek 5. prosince 2013 městská část Praha 18. Začátek akce, která se bude konat v tělocvičně v Třinecké ulici, je naplánován na 15. hodinu. O úvodní část programu se postará Sdružení Kazimírka, které uspořádá oblíbené kreativní dílničky. Při nich si budou moci děti vyrobit přání a dárky pro své rodiče, sourozence či kamarády. K dispozici budou mít bavlněná trika, čtvrtky, šablony, tiskátka a barvy. V 16 hodin začne pohádka Andělé ze zapomenuté skříňky divadla Žlutý kopec.
Číst dál: Do Třinecké přijde Mikuláš s andělem a čerty

Camarata 2013-vanoce

Strana 20 z 28