Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

sumperkaOd  pondělí 3.3. 2014 od 17:00 hod. do čtvrtka 3.4. 2014 je v letňanské knihovně instalovaná  výstava Tajemství života Boženy Němcové a její nejslavnější kniha Babička.  Na výstavě je možné zhlédnout část sbírky našeho největšího sběratele knihy Babička od Boženy Němcové. malíře a novináře Jaroslava Kreibicha.   Součástí akce bude autorská výstava obrazů Jaroslava Kreibicha, především jeho krajinomalba.

zdroj:knihovna

Jirka KinclAhojte, 
tak tu v pátek 7.2.2014 máme další kulturní událost v rámci koncertů písničkového humoru v Prostoru Letňany (www.prostorletnany.cz)  v 19.30 vernisáž nádherných fotek přírody Olafa Deutsche  ve 20.00 následuje koncert osobitého vtipného písničkáře s akordeonem MARKA VOJTĚCHA http://bandzone.cz/marekvojtech  Coby předkapela tradičně vystoupí Svitky (www.svitky.wz.cz)  . Netradičně ovšem zahrají dost jiné písničky, včetně dvou novinek a několika písní ze zlatého fondu = tak staré a dobré, až jsou zase nové a dobré...  Vzhledem k tomu, že půjde možná o jeden z posled..., ale to je možná předčasné, tak prostě přijďte. Jen jsem chtěl říci, že se to už nemusí opakovat, tak abyste pak nelitovali!  
Jirka Kyncl  
 
Na fotce je Jirka Kyncl

 

matepravovedetRada městské části schválila v bodě č. 11 na svém 3. Mimořádném jednání účetní závěrku společnosti Letňanská sportovně kulturní s.r.o., IČ: 242 59 233, se sídlem Třinecká 650, 190 00 Praha 9.  Na tom by nebylo nic divné, kdyby ovšem jednání neproběhlo 27. Ledna 2014 a Rada MČ neschvalovala účetní závěrku za rok 2012. Nejsem žádný šťoural, ale přeci jenom  mi připadá docela divné, že se účetní závěrku za rok 2012 schvaluje až v roce 2014. Pánové, není to trochu pozdě? Ještě mne napadlo, že to bude možná překlep předkladatele ale zase, že byl v dokumentu hned několikrát. Podivné jednání této radniční společnosti (v oblasti účetnictví) jde zřejmě ve šlépějích podobně založené organizace, která doposud vaří obědy letňanským dětem v základních  školách ale za působení svého původního  ředitele  pana Červenky ( v době své slávy člen ODS), který za velký úspěch svého vedení  školních jídelen tento post také opustil. 
Olaf Deutsch
Zdravé Letňany o. s. 
Číst dál: Rada městské části schválila účetní závěrku za rok 2012 v roce 2014

V Prostoru Letňany, Křivokládská 302  (www.prostorletnany.cz) pokračuje  večer písničkového humoru. 10.1.2014 od 20.00 vystoupí Honza Jícha a spol., (www.honzajicha.cz). Je to opravdu skvělý inteligentní humor takřka renesančního člověka - koukněte na jeho web a pochopíte!!! Klasicky Honzu a spol. uvedou Svitky (www.svitky.wz.cz),

 

Jirka KinclAhojte, 
začíná nový rok a tak hurá do něj s humorem. 
V Prostoru Letňany (www.prostorletnany.cz) pokračujeme s večery písničkového humoru. 10.1.2014 od 20.00 vystoupí Honza Jícha a spol., (www.honzajicha.cz). Je to opravdu skvělý inteligentní humor takřka renesančního člověka - koukněte na jeho web a pochopíte!!!  Klasicky Honzu a spol. uvedou Svitky (www.svitky.wz.cz), které slibují, že v novém roce uslyšíte pokaždé jiné jejich písničky, že abyste se nenudili. Dojde i na prudké novinky. 
Tak přijďte! 
 
Jirka Kyncl 
ved. Svitků 
 

 

Strana 19 z 28