Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

Jirka KinclTěšíme se, těšte se ... Nově utvořené duo DomKy (Dominika Švárová a Jiří Kyncl) vám předvedou svůj repertoár a také si přizvali mladého hosta Martina Čepelíka, který je nejen lékařem Kliniky dětské chirurgie a traumatologie Thomayerovy nemocnice v Praze, ale též amatérským hercem a písničkářem. 

Poznámka redakce:  Po neúspěšných kotrmelcích při založených nového dua, kdy občas za celé duo hrál Jirka sám  Jirka Kyncl vsadil na duo s holkou. No doufáme, že mu to tentokrát již vyjde a to už 13. 2. 2015 ve 20.00 hodin v letňanském klubu Prostor Letňany, Křivoklátská 302.

Mikuláš - SlunečniceKlub Slunečnice připravil pro svoje návštěvníky tradiční  MIKULÁŠSKÉ DIVADÉLKo.  Pro děti bylo připraveno dětské  představení Divadélka Paleček - "Vánoční veselení  s kašpárkem a jeho kamarády".  Po ukončení divadélka přišel  Mikuláš se svými pomocníky a všechny hodné děti  obdaroval.    

 Frycovická jarmark SchreckŽáci a učitelé ZŠ Fryčovická Praha–Letňany připravili tradiční prodejní vánoční výstavu keramických výrobků, proutěného zboží a vánočních dekorací.  Vánoční jarmark se konal ve středu 5. prosince 2014. Návštěvníci si mohli  posedět u čaje, ochutnat a koupit domácí cukroví, nakoupit dárky z  výtvarné a keramické dílny a prohlédnout si prostory školy. Předvánoční atmosféru  zpříjemnilo i vystoupení pěveckého sboru, pohádka a hraná legenda o králi Artušovi.

 

 vernisáž Prostor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V pátek večer 7. 11. 2014  proběhla v  letňanského klubu Prostor Letňany vernisáž výstavy obrazů pod názvem OZVĚNY PŮDY. Vernisáž si uvedli sami autoři a pak přítomným krátce zahrál  letňanský písničkář Jirka Kyncl. Ihned po vernisáži následoval dvouhodinový koncert  na kterém zahrál opět Jirka Kyncl  a  Vladimír Šunda.  Vystavené obrazy si můžete  prohlédnou k klubu Prostor Letňany, Křivokládská 302, Letňany do konce ledna 2015. Otvírací  doba klubu je Po - Pá : 12.00 - 21.00, So - Ne : 12.00 - 21.00 hodin. Olaf Deutsch

PUDA-PROSTOR

 Zveme vás do v pátek 7. 11. 2014  v 19. 30 hodin  do  letňanského klubu Prostor Letňany, Křivokládská 302, Praha 18-Letňany na Vernisáž obrazů OZVĚNY PŮDY. Vernisáž zahájí písničkáři  duo Vojta + Kyncl a Vladimír Šunda.

Strana 17 z 28