Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

cok 2
Na svůj web jsem dal fotky Viléma Čok & BYPASS z koncertu z 16/4 2013 v rock klubu KAIN!(Husitská ul. Praha 2 ). Byl to supr koncert. 
OLaf Deutsch
Fotky  zde 

Jirka_KinclVložil jsem  na svou webovou stránku fotodokument z 12. 4. 2013 vystoupení kapely Jarabáci ve složení Ondra Tichý, čelo, cavaguihno, zpěv, Jakub Schmid, trumpeta, akordeon, zpěv a Jirka Čtyroký , čelo, benžo, pila, zpěv a kapely Svitky s pevném obsazením Jirka Kyncl, kytary, zpěv a další nástroje a v jedné skladbě i mobilní telefon a Jirka Svítek, klarinet, saxofon, kytara, perkuse, zpěv

fotky najdete zde

cok_2Vyfotil jsem  jedinečný koncert Pražského výběru  na kterém zazněli ty největší a nejlepší hity z celé kariéry Pražského výběru a to v původní sestavě: Michael Kocáb, Vilém Čok, Michal Pavlíček, Jiří Hrubeš a Klaudius Kryšpín. Hosté F.R. Čech, D.Doležal a I. Pazderková. Koncert jsem fotil pro Vildu Čoka, kterému tímto děkuji, že jsem se s jeho pomocí dostal i tam, kam se i akreditovaný fotografové neměli šanci dostat.
fotky z koncertu najdete zde
Kytice_1Na poslední dubnové odpoledne a večer připravila Letňanská sportovně kulturní s.r.o. další ze svých zajímavých akcí – Pálení čarodějnic. Pro malé i velké je připraven bohatý program, chybět nebudou soutěže, opékání buřtů apod. Pozor – průvod dětí s čarodějnicí vychází od radnice již v 16 hodin!
Zdrave_Letnany_zelenaInformační centrum pro mládež Letňany zve děti s rodiči na hudebně zábavný pořad pro malé děti,  ale  i pro dospělé „ Žijeme zdravě,  protože pijeme mléko,  jíme sýr,  tvaroh a vše co je z mléka“. Program se koná v pondělí 22. 4. 2013  v 16.00 hodin v letňanském klubu Prostor Letňany Křivoklátská 302. Pro děti program  připravilo hudební duo Vanda a Standa.
Vstupné zdarma.

Strana 24 z 28