Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

 

adventVýstavu betlémů sběratelů Věry a Jaroslava Lochmanových z Peček a vánočních dekorací letňanských výtvarníků a výtvarnic připravila městská část Praha 18 na první prosincový týden. Výstava se bude konat v obřadní síni radnice a bude přístupná od 3. do 7. prosince vždy od 9 do 16 hodin (ve středu do 18 hodin, v sobotu od 13 do 16 hodin). VSTUP ZDARMA. 

 

hvězda 2xDračí jeskyně  pořádá   předvánoční tvorbu perličkových vánočních ozdob.  Přijďte si vytvořit originální skleněné vánoční ozdobičky podle svojí fantazie, nebo našeho vzoru. 

Číst dál: Předvánoční tvorba v Dračí jeskyni.

venec advent

hvězda krajovkaUdělejte si čas a přijďte o první adventní neděli k radnici – od 13 do 18 hodin se tu uskuteční vánoční jarmark s kulturním programem, jehož vrcholem bude slavnostní rozsvícení vánočního stromu.

Číst dál: Slavnostní rozsvícení vánočního stromu již 1. prosince!

Kytice 4Pravidelně před sv. Martinem se pořádá v Praze ojedinělý, letos jubilejní hudební festival „Setkání lidových muzik“. Již třicátým rokem mají i pražští příznivci dobré lidové muziky příležitost poslechnout si lidové písničky v podání těch nejlepších hudebních souborů z Čech, Moravy i Slovenska. A protože lidová hudba zdaleka není doménou jenom starší generace, vyrůstá mnoho nadějných mladých muzikantů a zpěváků, koná se festival po dva dny: v pátek 8. listopadu Setkání dětských lidových muzik a v sobotu 9. listopadu program dospělých muzik v Městské knihovně na Mariánském náměstí. 

Číst dál: Pozvánka na IX. setkání dětských lidových muzik a XXX. setkání lidových muzik

Strana 21 z 28