Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Kultura

majales 0

Program ZDE

 

masopustPrvní březnovou sobotu, tedy 2. 3. 2019, se bude konat tradiční Letňanský masopust. Začátek akce je v 10:30 před radnicí MČ Praha 18 v Bechyňské ulici. Připraven je bohatý program pro děti i dospělé  - pohádka pro nejmenší (od 12:45), vystoupení skupin Staropražští pardálové a Holokrci, soutěž o nejhezčí masku (kategorie děti i dospělí), zabijačkové hody atd.

 Zdroj: letnany.cz

vastavitTaké letos čekají obyvatele Letňan velké kulturní akce pod širým nebem na letňanském letišti, které přilákají velké množství návštěvníků. Vedle dubnového Majálesu a Utuberingu to bude v květnu koncert skupiny MUSE a o letních prázdninách koncerty zpěváka Ed Sheerana a koncert skupiny Metallica. (Tabulka s přesnými termíny je uvedena za článkem).

Policie ČR společně s organizátory akcí a Městskou policií hl. m. Prahy opět přijme řadu opatření směřujících k zajištění bezpečnosti osob, majetku a veřejného pořádku. Stejně jako v loňském roce budou policisté dělat vše pro to, aby občané Letňan byli pořádáním koncertů co nejméně omezováni v obvyklém způsobu života.

V souvislosti s pořádáním akcí dojde i k dopravním omezením - k uzavření některých pozemních komunikací a tím omezení vjezdu do Letňan vždy v den konání koncertu. Na základě doporučení speciálně zřízené komise Rady MČ Praha 18 a po dohodě s Policí ČR vydá městská část Praha 18 pro své občany zdarma vjezdové rezidenční karty s platností na 2 roky (tj. 2019 – 2020). Na kartě bude uveden odkaz na informace (www.letnany.cz), kde si občané přečtou, pro jaké akce karta platí a v jakém termínu. Karta bude opatřena QR kódem, který občany rychle nasměruje na stránky s informacemi.

Číst dál: Velké kulturní akce 2019 - rezidenční vjezdové karty

masopustMěstská část Praha 18 pořádá tradiční letňanský MASOPUST. Osmý ročník se koná v sobotu 2. března 2019. Zahájení v 10.30 hodin před letňanskou radnicí. Trasa průvodu od budovy ÚMČ Praha 18: ulice Bechyňská * Beranových * Rychnovská * Kladrubská * Stará Náves.

Program na Staré Návsi: pohádka pro děti * vystoupení skupin Staropražští pardálové a Holokrci * soutěž o nejkrásnější masku – kategorie děti a dospělí.

Zdroj:letnany.cz

HLAD 1V pátek 21. prosince 2018 (19:30)  se uvádí  Divadlo HLAD v kulturních prostorách  Prahy 1, Na prádle, Besední 3, Praha 1-Malá Strana hru Parybovka  Vstupenky lze zakoupit v divadle v den představení, ale doporučujeme si je předem rezervovat zde. VSTUPNÉ: 150 Kč; SNÍŽENÉ (děti, studenti, důchodci, ZTP): 100 Kč Další informace:  www.napradle.cz

Parybovka aneb Ryba, jak ho neznáme,

Číst dál: Divadlo HLAD uvádí hru "Parybovka aneb Ryba, jak ho neznáme,"

Strana 3 z 28