Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Veřejný život

Kazimirka 1

Vážení rodiče,

zasíláme Vám informace k programově nabitému podzimnímu táboru, který se koná o podzimních prázdninách 25. - 29.10.2014. Na podzimní tábor je zajištěná autobusová doprava ze Sídliště Stodůlek, Praha v sobotu v 15 hod., návrat ve středu v 16,30 hod., nebo také možná vlastní doprava.    V případě otázek, neváhejte se na nás obrátit.

S pozdravem

Lenka Kubištová jednatelka a koordinátorka

Kazimírka organizace pracující s dětmi Frýdecká 441 199 00 Praha 9

Tel.:776 355 202 Email:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Http://www.kazimirka.cz Http://www.facebook.com/kazimirka

svátek stromůVážení přátelé,  náš partner  a náš vzor  spolek Krocan  pořádá nepolitickou akci plnou pohody a zeleně Svátek stromů.  Zveme vás jménem pana Josefa Raudorfa, předsedy spolku  na V. ročník Svátku stromů, který se bude jako doposud konat v Klíčovském lesoparku, v neděli 21. září od 14 do 17 hodin.  Pro mladší návštěvníky jsme připravili bojovku a výtvarnou dílnu Zvěrstvo či výrobu přání, pro větší pak povídání o historii i současnosti Krocínky, Klíčovském lesoparku, zároveň vysadíme čtyři nové stromky, samozřejmě nebude chybět sousedské pohoštění a místní burčák, a hlavně, jako vždy, spousta dobré pohody...

Olaf Deutsch, předseda sdružení Zdravé Letňany o. s.

 

 Camerata

 

 

 

 

 

 

Vezměte své děti a přijďte s nimi v sobotu 6. září na Starou Náves. Od 12 hodin se tu bude bude konat velké loučení s prázdninami. Připraven je bohatý program plný soutěží, tance a písniček.

plakát

Zdroj: letnany.cz

Ilustrační fotka z koncertu Camerata - broučci

strawberrySrdečně Vás zvu na Farmářskou slavnost pro širokou veřejnost a především pro rodiny s dětmi.  Akci, kterou  pořádá Ministerstvo zemědělství se koná na farmě rodiny Poláčkových, Hole 11, 252 64 v obci Velké Přílepy, která leží  pár kilometrů od Letňan. Kromě jiného programu pro rodiny,  zde po celou dobu akce můžete navštívit i promostánek Ministerstva zemědělství -  kde naleznete spoustu zajímavých informací a publikací i z produkce Informačního centra bezpečnosti potravin ve kterém pracuji. Ve stánku  si také  můžete soutěžit o užitečné ceny pro děti i dospělé.

Další podrobné informace k sobotní slavnosti a podrobný program najdete zde

fotky  z jiné Farmářské slavnosti  najdete na mé webové stránce  zde

Olaf Deutsch

Zdravé Letňany o. s.

 

Kazimirka 2Městská část Praha 18 pořadá  ve středu 17.9.2014 od 10,00 do 16,30 hod. v obřadní síni letňanské radnice  Veletrh volnočasových aktivit pro děti a mládež. Veletrh je určen především dětem, mladým lidem a jejich rodičům. Představí se zde řada organizací a klubů, které nabídnou jak zábavně, smysluplně a tvořivě trávit volný čas. 

Leták zde

Zdroj: letnany.cz

Strana 15 z 21