Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Veřejný život

Letenský denJiž šestý ročník Dne letiště Letňany se uskuteční v sobotu 5. září. Program začne v 10 hodin dopoledne a končit bude kolem 16. hodiny. Návštěvníci uvidí moderní i historická letadla ve vzduchu i na zemi, akrobatické lety i seskoky padákem. Letošní specialitou pak bude Letecká pošta. Podrobnosti k programu naleznete na webu www.letnanyairport.cz. Vstup je zdarma!

Zdroj: letnany.cz

 

breadTématické odpoledne přichystala MČ Praha 18 a Letňanská sportovně kulturní společnost na sobotu 20. června do prostoru Nového vstupu do Letňan u Penny Marketu. Ve 14 hodin tu začne zajímavý program, v němž nebude chybět povídání o francouzské kultuře a životě ve Francii, hudební vystoupení, velkoplošná projekce s pořadem ČT nebo soutěže a ochutnávky nejrůznějších francouzských delikates. Zve MČ Praha 18. VSTUP ZDARMA.
 

 

 

 

STR17 HASICI BABICKA 1Sbor Dobrovolných Hasičů Praha 18-Letňany Vás srdečně zve na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ v pondělí 15. června 2015 od 9 do 18 hodin. Uskuteční se v letňanské hasičské zbrojnici na adrese Toužimská 744, a to u příležitosti 50. výročí uvedení do provozu „Babičky“ (na snímku), hasicího vozu CAS 25 Š 706 RTHP, který vyjel poprvé k zásahu v roce 1965.

Číst dál: Pondělí 15. června je Dnem otevřených dveří hasičské zbrojnice v Letňanech

HROBY KNIZAT 1








V listopadu loňského roku provedli archeologové z Archeologického ústavu Akademie věd ČR záchranný archeologický výzkum v areálu developerského projektu společnosti Central Group v Letňanech. Nález, který je čekal pod nánosem zeminy, byl - mírně řečeno - překvapivý. Vedle jedenácti hrobů kultury se šňůrovou keramikou zde odhalili dva komorové hroby ze starší doby železné, konkrétně z období tzv. Bylanské kultury (8. až 7. století před naším letopočtem). Číst dál: V Letňanech byly objeveny hroby pravěkých „knížat“

logo web sluneniceKlub slunečnice  otevřel večerní kreativní dílna pro dospělé (a mládež). Technikou suchého plstění si zhotovíte krásnou jarní dekoraci z ovčího rouna. Celé druhé pololetí bude v Klubu Slunečnice probíhat akce "Tvořím, Tvoříš, Tvoříme". V rámci této akce platí pro večerní kurzy 1+1 zdarma. Přijďte se svou kamarádkou a zaplaťte pouze jednu cenu. Další infomrace najdete zde

 

Strana 13 z 21