Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Veřejný život

smoulí vesnice MČ PRAHA 19 vás srdečně zve na  oslavu DNE DĚTÍ do Centrálního parku Kbely  tentokráte se kbelský park promění ve ŠMOULÍ VESNIČKU  Děti s v rámci svého svátečního dne mohou vyzkoušet mnohé tématické disciplíny, báječně se pobaví v rámci programu v amfiteátru. Postavíme šmoulí vesničku plnou legračních šmoulích domků a šmoulů.

Číst dál: DEN DĚTÍ v Centrálním parku Kbely

Fotka panenka 1V městské části Praha-Čakovice již od roku 2009 působí Dům dětí a mládeže Praha 9. Jedná se o neziskovou příspěvkovou organizaci zřízenou hlavním městem Prahou. Ve školních letech 2009/2010 - 2012/2013 zajišťovala tato organizace v naší městské části výhradně centra pro předškolní děti, nejprve s kapacitou 15 dětí, postupně navyšovanou až na 45 dětí. Poté co Rada hl.m. Prahy zamítla záměr čakovické radnice na zřízení vlastního Domu dětí a mládeže, rozhodla radnice o změně spektra činnosti DDM Praha 9 na našem území: Číst dál: Čakovice - Dům dětí a mládeže

2016 KRCkolobezky

2016kvetinovydenJUNAK 1

CENTRUM 1Chtěl bych Vám v krátkosti představit nový letošní úkol Výboru pro veřejné zakázky a transparentnost ZMČ Praha 18 a tím je Participativní rozpočet.  Co je to participativní rozpočet a co bude umožňovat: především umožní letňanským spolkům ale i samotným občanům Letňan aby mohli za pomoci radnice realizovat svoje projekty.

Číst dál: Připravuje se participační rozpočet

Strana 11 z 21