Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Veřejný život

Pro milovníky vína, ale nejen pro ně, připravila MČ Praha 18 další ročník oblíbeného Vinobraní. Sklenku lahodného moku při zvuků muziky různých žánrů si můžete vychutnat v sobotu 7. září od 13 hodin na Staré Návsi.V průběhu odpoledne a večera zahraje a zazpívá Cimbálová muzika Professional JMF Music, kapela Flám, skupina Holokrci či Marian Vojtko. Zdroj: MČ Praha 18,  Plakát

 

slun nove aktualVážení rodiče a příznivci Klubu Slunečnice,

rády bychom Vám chtěly poděkovat za dosavadní přízeň, která  pro nás byla vždy motivací a hnacím motorem při naší práci.

Po dvanácti letech existence Klubu Slunečnice jsme se však  rozhodly naše působení v něm mírně utlumit.

Dlouho jsme zvažovaly komu předat naše „společné dítě“, kterému tím dáme šanci pro další růst.

Náš výběr padl na společnost STEM EDUCATION, která je nám blízká svými hodnotami a zájmem

o mimoškolní vzdělávání dětí.

Osobně se s námi budete ve Slunečnici i nadále potkávat v rámci většiny kroužků jako dosud, stejně tak na tvořivých akcích pořádaných MČ Praha 18. Na vedení klubu se již přímo podílet nebudeme.

Pro Vás, klienty Klubu Slunečnice se nic nemění. Veškeré aktivity, včetně školky budou probíhat v nezměněné podobě, ale určitě se můžete brzy těšit i na nějaké novinky.

Pevně věříme, že naše volba byla správná a Klub Slunečnice se bude pod novým vedením nadále rozvíjet ke spokojenosti Vás klientů, i nás zakladatelek.

Markéta Rašková, Jana Čehylová a Monika Kajínková

Nové kontakty platné k 1. 7. 2019:

Ředitel společnosti: Jan Dadík, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Školka: Markéta Amorim, tel.: +420 607 982 793

Kroužky: Helena Dadíková (od 1. 9. 2019) +420 603 937 559

Zdroj: http://www.klubslunecnice.cz/

letnany poster cz 02 ps17cc07Zveme Vás na 9. ročník oblíbené akce u příležitosti 100. výročí založení československého letectva a 60. výročí výroby Blaníků. Čeká Vás historická i současná letecká technika ve vzduchu i na zemi a pozemní ukázky Armády ČR, historických vojenských klubů a mnoho dalšího 8. září od 10 hodin na letišti Letňany. Brány jednoho z nejstarších českých letišť se v 9:30 otevřou návštěvníkům a v 10 hodin začne bohatý program dne.

Číst dál: Den Letiště Letňany 2018 / 60 let Blaníků / Den s Českým rozhlasem.

silnice V hl. m. Praze vydává řidičské průkazy od 1. července 2018 pouze REGISTR ŘIDIČŮ ODBORU DOPRAVNĚ SPRÁVNÍCH ČINNOSTÍ MAGISTRÁTU HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY. Pracoviště:   Na Pankráci 1685/17,19, Praha 4 – budova Business Centrum Vyšehrad Telefon:  12444, 236 005 490 (informace) Úřední hodiny:  Pondělí – Čtvrtek  7.00 – 19.00 hod     Pátek    7.00 – 11.00 hod

Číst dál: Řidičské průkazy – vystavení, výměna

uzavirka kbely williamsVe středu 4. července proběhne na letňanském letišti velký koncert hudební skupiny Rolling Stones. Očekává se účast několika desítek tisíc lidí. Pořadatel nezajistil pro návštěvníky parkoviště a doporučuje při návštěvě použít MHD.

Z důvodů zvýšené dopravní zátěže je vjezd do Letňan a Kbel povolen pouze rezidentům.

Uzavřeny jsou všechny vjezdy do Kbel na sever od Mladoboleslavské ulice, tedy ulice Semilská, Jilemnická, Martinická, Žacléřská, Vrchlabská, Toužimská. Vjezd je uzavřen i do okolí Krnské ulice.

 

Uzavřeny jsou rovněž Letňany, kde je možné projet pouze ulicemi Toužimská, Beranových a Veselská. Při minulých akcích se ale ukázalo, že se zde tvoří kolony při policejních kontrolách, takže doporučujeme Letňany raději objet.

Průjezd Polaneckého ulicí do Letňan a Hornopočernickou ulicí do Satalic je otevřen. Komunikace Mladoboleslavská je v provozu obousměrně.

Vjezdy jsou pod průběžným dohledem městské policie.

Odd. dopravy OŽPD ÚMČ Praha 19

Zdroj\\.praha 19

Popisek k mapce:

Zeleně jsou vyznačeny objízdné trasy kolem Kbel a Letňan

Modře je vyznačena trasa s možnými komplikacemi kvůli policejním kontrolám

 
 

Strana 4 z 21