Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Aktuality

legendy buřtů

2014 PrahaMnoho hezkých chvil v příjemné atmosféře Vánoc, pevné zdraví, hodně štěstí a lásky v novém roce 2016 vám přejí členové spolku Zdravé Letňany r. s.

10 problémů 4Městská část Praha 18 opět vyhlašuje aktivitu Deset problémů Letňan ve které se můžete, (jak inzeruje naše radnice ve své pozvánce) aktivně podílet na zlepšování životních podmínek ve své městské části? Společenská akce Deset problémů Letňan se koná v pondělí 30. března v 17 hodin v obřadní síni letňanské radnice. Přijďte, bude vám poskytnuta příležitost diskutovat se zastupiteli, vedoucími úředníky městské části a zástupci policie o problémech, které vás trápí. V rámci veřejného fóra se budou u „kulatých“ stolů probírat tato témata: úřad a občan, služby * problémy očima mládeže * ekonomika, výstavba a strategický rozvoj * školství, sport, kultura a volný čas * bezpečnost, životní prostředí a doprava * zdravotnictví, sociální oblast a zdravý životní styl. Pro veřejnost bude připraveno občerstvení!

Sdružení Zdravé Letňany doporučuje :   Podívejte se níže na průběh stejné ankety z předchozích let a zeptejte se zástupců radnice jak dořešili Deset problémů Letňan z předchozích let.   Dořešili naší zvolení  činitelé vůbec něco?

Pozvánka ZDE

Související články z předchozích let:

Nejpalčivější problémy Letňan byly ověřeny anketou

Už víme, co Letňanské nejvíce trápí - vyhodnocení červnové ankety - pozdě ale přeci

 Anketa deset problémů Letňany

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pozvánka na jednání RMČ 12 2014

hvězda krajovka

Klub "Dračí jeskyně"  Křivoklátská 285, Praha 9 – Letňany pořádá  předvánoční tvorbu perličkových vánočních ozdob. Přijďte si vytvořit svoje vlastní originální skleněné vánoční ozdobičky podle vytvořené dle své  fantazie, nebo  dle našeho vzoru.  Vhodné pro všechny, kteří rádi tvoří od nejmenších po nejstarší.
Kdy: každou sobotu od 15:00 – 17:00 hodin
Informace na tel. 72597 6432

Strana 7 z 14