Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Zdravé Letňany

chaloupkaZMČ svým usnesením č. 130/Z5/14 ze dne 15. 12. 2014 schválila zrušení výběrového řízení, které na jednání ZMČ navrhl zastupitel  za Zdravé Letňany o. s. Olaf Deutsch na prodej objektu Běloveská 346, (samostatná budova v Kolonii u Avie) včetně pozemku na parcele  Č. 699 v k.u. Letňany o výměře 94 m2, které na ZMČ.   Dále ZMČ schválila  vypracování  vypracování návrhu, včetně cenové kalkulace na jeho rekonstrukci, včetně revitalizace přilehlého sportoviště.

V pondělí 24. 11. 2014 jsem za   SZ, KDÚ – ČSL, Nezáv. a Českou Pirátskou stranu s podporou sdružení Zdravé Letňany předal do podatelny MČ Praha 18 upravený návrh obsazení výborů ZMČ a komisí RMČ

Komise RMČ:

Komise školství a společenských organizací Mgr. Miloslava Coufalová, Strana zelených Ing. Jan Wagner, Česká pirátská strana

Komise kultury Věra Hofmanová, odborník Jaroslava Šebková, odbornice

Komise sportu a volného času Ivan Polák, odborník Pavel Mach, odborník

Komise územního rozvoje a výstavby Ing. Václav Losík, Ph. D., Strana zelených, kandidát na předsedu komise Ing. Renata Brejlová, odbornice

Komise Zdravého města a Agendy MA21 Mgr. Vladislav Fryč, odborník Ing. Jan Zubatý, Strana zelených

Komise regenerace sídliště a životního prostředí Ing. Pavel Filípek, odborník Mgr. Dušan Mourek, odborník

Komise správy bytového a nebytového majetku Ing. Pavel Gruncl, odborník

Komise dopravy Bc. Radek Čermák, odborník Lucie Hauserová, odbornice

Výbory ZMČ:

Kontrolní výbor Ing. Václav Losík, Ph. D., Strana Zelených Ing. Zbyněk Walter, odborník

Finanční výbor Jiří Štegl, MBA, odborník Ing. Jan Wagner, Česká pirátská strana

Výbor pro školství, kulturu, sport a komunikaci Olaf Deutsch, odborník (komunikace) Jaroslava Šebková, odbornice (školství) Ing. Tomáš Raška, Strana zelených (komunikace) Ing. Jan Wagner, Česká pirátská strana (školství) Ivan Polák, odborník (sport)

Výbor pro transparentnost radnice a výběrová řízení Olaf Deutsch, odborník Ing. Ladislav Hartmann, odborník

Redakční rada Letňanských listů Ing. Tomáš Raška, Strana Zelených Olaf Deutsch, odborník

Komise pro projednávání přestupků Filip Cvejn, odborník

 

OLaf Deutsch

Zdravé Letňany o. s.

 

………………………………………..

 Publikováno 31/10/2014   Autor:  Honza Mikulecký   

zelené lentilky roštV posledních týdnech jsem několikrát slyšel, že jsme zelenou lentilku u Žabky udělali „blbě“. Je pod ní nepořádek, lidé skrz rošt hází nedopalky a papírky od sušenek. Rošt, po kterém se chodí, je 20 cm nad zemí, a po několika dnech je pod ním plno odpadků. Ale skutečně za ten nepořádek může nová lentilka?

Lentilky změnily naše staré sídliště k lepšímu. Velmi rychle si zvykáme na nové věci a málokdo si vzpomene, jak depresivní bylo projít mezi našimi paneláky ještě vloni. Hezké prostředí se může rychle změnit zpátky na ghetto, pokud se o něj nebudeme starat a nebudeme si vážit nových věcí kolem sebe. Co nás vede k tomu, že necháme na zemi ležet krabičku od cigaret, která se netrefila do koše?

Zdroj a pokračování článku na :  http://letnanskelentilky.cz/sidliste-jako-v-indii/#more-1812

Reakce Olafa Deutsche, Zdravé Letňany o. s.

Číst dál: Sídliště jako v Indii s komentářem

Na základě společného povolebního jednání vám Česká pirátská strana, Zdravé Letňany o. s., a koalice Zelení, KDÚ- ČSL, a Nezávislí - Máte právo  představují společný návrh  na obsazení odborníků  do komisí RMČ,  výborů a redakční rady Letňanských listů.

Číst dál: Komise RMČ, Kontrolní výbor atd.

Lubor-1Zveme vás v úterý 2. září 2014 v 18.00 hodin na informační hodinku pro letňanské stavebníky. Informační kancelář pro stavebníky je pracoviště zřízené občanským sdružením Zdravé Letňany o.s., které zdarma poskytuje informace a pomáhá letňanským občanům v problematice stavebních prací. Informační kancelář pro stavebníky je zřízena po dohodě   s organizací SÉVA PURA s.r.o v letňanské provozovně Prostor Letňany, Křivoklátská 302. Věnovat se vám bude Ing. Lubor Pavlíček člen občanského sdružení Zdravé Letňany. o.s.      

Olaf Deutsch    

předseda Zdravé Letňany o.s.  

Strana 30 z 42