Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Zdravé Letňany

matepravovedet

 

Zveme vás v úterý 3. Listopadu 2015 v 19.00 hodin na setkání se zastupiteli spolku Zdravé Letňany r. s. a pirátskými zastupiteli z MHMP.  Setkání se uskuteční v klubu Prostor Letňany, Křivoklátská 302, Praha 18 - Letňany. Věnovat se vám budou letňanští zastupitelé Olaf Deutsch, Ivan Polák a pozvaní piráti.  

Olaf Deutsch 

předseda Zdravé Letňany r.s.

 

 

 

 

 

akce Seva puraDne 11.9.2015 uspořádal Prostor Letňany s finanční podporou MČ 18 v areálu školy Tupolevova 525 akci nazvanou - Odpoledne netradičních sportů, kde se děti i dospělí mohli seznámit a na vlastní kůži se vyzkoušet sporty jako jsou horolezení, slackline, workout a jóga. Číst dál: Odpoledne netradičních sportů

Zveme vás v úterý 22. září 2015 v 19.00 hodin na  setkání se  zastupiteli a členy spolku Zdravé Letňany r. s.  Setkání se uskuteční v klubu Prostor Letňany, Křivoklátská 302, Praha 18 - Letňany. Věnovat se vám budou zastupitelé Olaf Deutsch, Ivan Polák a členové  spolku.   

Olaf Deutsch  

předseda Zdravé Letňany r.s.

 

odpad 4

 Každý z nás se občas musí zbavit starého nábytku, lednic ale i vyřazených sporáků a tak dochází na staré nerudovské „kam s ním". Poučený občan zná, že velkoplošný odpad z našich domovů se dá zdarma hodit do velkých k tomu určených kontejnerů, nebo odvést k likvidaci do sběrných dvorů. Pár jedinců to ale neřeší, co nepotřebují postaví u chodníku, nebo odveze do letňanské přírody. Proto se v Letňanech zvláště na okraji města hromadí nepořádek a zakládají se černé skládky.

Číst dál: Nečistota některé z nás netrápí.

matrixpravoZdálo by se, že Zařízení školního stravování  (ZŠS) a Letňanská kulturně sportovní (LSK) nemají podle náplně činnosti vlastně nic společného. Něco ale přece jen ano - s velkým očekáváním je založila městská část Praha 18. Další shodou je jejich špatná finanční situace, způsobená nevhodným výběrem vedení v době zahájení činnosti. Založením ZŠS mělo dojít hlavně ke snížení nákladů na provoz školních jídelen, snížení pracovní zátěže ředitelů škol a zlepšení kvality stravování. Ke snížení nákladů na provoz jídelen ale nedošlo (spíše naopak), což vyústilo v odchod ředitele ZŠS. Číst dál: Potřebujeme organizace Zařízení školního stravování a Letňanskou sportovně kulturní ?

Strana 27 z 42