Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Práce v ČR

jobs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letní prázdniny jsou v plném proudu a studenti se stále ještě poohlížejí po možném přivýdělku. Jaké jsou nejlépe placené studentské brigády a jak je hledat?

1. Stavějte na svých znalostech

Lze využít toho, co studenti umí a tím získat lépe placenou brigádu. „Studenti informatiky mohou programovat, ze stavebních škol rýsovat projekty a jazykově nadaní žáci překládat nebo učit jazyky. Znalost jazyků je velká výhoda i při hlídání a doučování dětí cizinců,“ radí Adam Salamon z personálně-poradenské společnosti McROY Czech.

Číst dál: Pět tipů, jak hledat brigádu

prace 02 1-200x280Nezaměstnanost mladých lidí je v posledních letech palčivým problémem. Od roku 2013 se na jejím řešení podílí také Aliance pro mladé (Alliance for Youth). Založení Aliance pro mladé (Alliance for YOUth) bylo dalším krokem ve snaze společnosti Nestlé bojovat s nezaměstnaností mladých v celé Evropě. Společnost touto cestou navázala na úspěch iniciativy Nestlé needs YOUth, díky které se podařilo již téměř osmi tisícům mladých Evropanů získat práci nebo stáž v Nestlé. V České republice a na Slovensku takto našlo v roce 2014 uplatnění téměř 440 mladých Čechů a Slováků, další téměř tři stovky vysokoškolských studentů prošly bezplatným Nestlé Kariérním poradenstvím. Založení Aliance pro mladé a zapojením partnerů se Nestlé podařilo značně rozšířit vliv i možnosti celé iniciativy. Číst dál: Aliance pro mladé (Alliance For Youth)

prac s mladezi 01 4-200x138Veletrh studentských firem  Ja Czech pořádá v úterý 21. dubna 2015 od 10 do 16:30 v Galerii Harfa soutěž Studentská firma roku a Veletrh podnikatelských talentů. Programem bude provázet moderátorka a herečka Emma Smetana. Soutěžní Veletrh studentských firem získal záštitu ministra finací a místopředsedy vlády Andreje Babiše a Ministerstva průmyslu a obchodu. Vystvaující firmy nabídnou návštěvníkům své služby a výrobky. Vstup je ZDARMA. Číst dál: Veletrh studentských firem

prac s mladezi 01 4-200x138Zajímá vás digitální marketing? Myslíte, že máte na to podílet se na práci pro nejnáročnější klienty? Umíte zapojit obě poloviny mozku? Přihlaste se na placenou hvězdnou stáž do agentury RobertNemec.com a dokažte to.

10 + 1 důvodů, proč absolvovat hvězdnou stáž:

1.Dostanete se k práci na projektech klientů, které byste jako student nebo freelancer nezískali.

2.Po celou dobu stáže můžete zdarma navštěvovat všechna komerční školení, která pořádáme. Budete se moci zúčastnit interních školení týmu, pokud vás zaujme tematika.

3.Od prvního dne vás zavedeme do interního systému Basecamp.

4.Pokud budeme s vaší prací spokojení, rádi vám po skončení stáže vystavíme certifikát nebo doporučení na LinkedIn.

5.Budete mít otevřené dveře na firemní porady a jednání. Poznáte každodenní agenturní život. Budete mít přístup k naší firemní knihovničce, předplaceným časopisům a některým databázím.

6.Dostanete odměnu 4 000 Kč/měsíc + 2 000 Kč/měsíc stravenky.

7.Domluvíme se na době nástupu tak, aby to vyhovovalo oběma stranám (viz níže).

8.Budeme vás zvát na badminton, do sauny, do baru a na další firemní akce.

9.Poznáte s námi nejlepší meníčkové restaurace v okolí (nejraději máme indickou, italskou a českou kuchyni).

10.Pokud nás za tři měsíce zaujmete, nabídeneme vám místo v naší agentuře. Získat práci jinak než přes stáž u nás je mnohem těžší.

11.Do práce u nás se prostě zamilujete.

Číst dál: Hvězdná stáž v digitální agentuře

mladezeu 02 3Dům zahraniční spolupráce (DZS) hledá regionální konzultanty (RK) programu Evropské unie ERASMUS+: MLÁDEŽ V AKCI v následujících krajích: Jihomoravském, Jihočeském, Karlovarském, Královehradeckém, Libereckém, Moravskoslezském, Olomouckém, Pardubickém, Plzeňském, Středočeském, Ústeckém, Vysočina, Zlínském.

Profil kandidáta:

Číst dál: DZS hledá regionální konzultanty programu Erasmus+: Mládež v akci