Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Vzdělávání v zahraničí

vzdelani zahranici 01 6Čeští studenti mají unikátní příležitost získat všechny základní informace o studiu na vysokých školách v USA na jednom místě na Veletrhu amerických univerzit, který pořádá Velvyslanectví USA a Komise J. W. Fulbrighta ve středu 9. dubna 2014 od 15 do 18 hodin v prostorách Hudební a taneční fakulty AMU (HAMU) v Praze. Vstup je bezplatný.Během tří hodin se studentům představí nejen šestnáct amerických vysokých škol, jejichž výpravu do Prahy zorganizovala Obchodní sekce Velvyslanectví USA, ale také nejštědřejší stipendijní programy. Součástí programu je také prezentace profesionálního studijního poradce oficiální informační sítě EducationUSA z Fulbrightovy komise i zástupce vízového oddělení Velvyslanectví USA.
Číst dál: Seznamte se se studijními možnostmi v USA na Veletrhu amerických univerzit

 
vzdelani  IlustračníOrganizace AFS Mezikulturní programy, o.p.s pozvala na informační schůzku o středoškolských programech do zahraničí. Ovládnout více jazyků, ale minimálně jeden na perfektní úrovni je dnes už běžným požadavkem pro úspěšné absolvování nejen vysoké školy, ale také pro pozdější uplatnění na pracovním trhu. Navíc anglicky dnes umí každý, tak proč se nenaučit další jazyk.
Číst dál: POŠLETE SVÉ DĚTI STUDOVAT STŘEDNÍ ŠKOLU DO ZAHRANIČÍ

1-eu flag rf123Litevská republika nabízí státní vědecká a studijní stipendia. Nadace podpory edukačních výměn Litevské republiky nabízí stipendia Litevské republiky, které mohou získat představitelé vědeckých a studijních ústavů České republiky. Tato stipendia se týkají částečných studií, vědeckých stáží a letních kurzů litevštiny a litevské kultury v Litevských vědeckých a studijních ústavech v letech 2014 a 2015.
Číst dál: Státní stipendia - Litva

vzdelani 02 10Přemýšlíte o zdokonalení jazyka? Dospěli jste k závěru, že nejefektivnější formou je pobyt za hranicemi všedních dní? Toužíte po lektorovi, který ví, co dělá, má certifikaci pro výuku jazyka? Podívejte se na možnost studia v Anglii!Výhoda letních a intenzivních jazykových kurzů spočívá v jejich dlouhodobé časové nenáročnosti. Není nutné docházet pravidelně do školy a po večerech si opakovat slovíčka. Na letním jazykovém kurzu si odpočinete od každodenního stresu a můžete se cele věnovat studiu i zábavě.
Číst dál: Jazykové kurzy v Anglii

 

TAF logoVyužijte možnost zúčastnit se Millennium Youth Camp 2014 ve Finsku! Jedná se o zábavný vědecký kemp pro mladé lidi ve věku 16-19 let, kteří se aktivně zajímají o přírodní vědy, matematiku a nové technologie, a mají zájem o budoucí kariéru v těchto oborech. Během celého kempu mají účastníci možnost se seznámit se dvěma finskými univerzitami, konkrétně University of Helsinki a Aalto university.
Číst dál: Millennium Youth Camp 2014