Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Zveme vás na Ministra dopravy Víta Bártu,  který bude  v neděli 30. ledna v pořadu Partie na TV Prima.

 

Pořad začíná v 11.00 na TV Prima.

Vážení občané,
klub politické strany Věci veřejné Praha 18 vám nabízí možnost zúčastnit se na tvorbě našeho volebního programu pro budoucí období.    Uvítáme naše náměty, podněty a připomínky k tomu, co by bylo v silách zastupitelstva městské části tak, aby se život v Letňanech zpříjemnil a zkvalitnil. Zapojte se podle chuti všichni, kdo jste autory konstruktivních připomínek a podělte se o ně s námi.  Chceme s vámi komunikovat   problémy, které vás trápí. Rádi s vámi navážeme kontakt, psát je možno na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

děkuji za vaše náměty

Olaf Deutsch

předseda klubu strany Věci veřejné Letňany

Návrh volebního programu - oblast kultura

Výsledky jednání vlády 19. ledna 2011

Včera proběhlo další jednání trojkoaliční vlády. Vláda na svém zasedání schválila doplňky protikorupční strategie, kterou předkládal vládě náš ministr Radek John. Podařilo se tak doladit posledních pět sporných bodů. Boj proti korupci patří mezi klíčové priority úřadu, a proto je shoda nad tímto dokumentem považována za zásadní úspěch. "Jednomyslnou podporu vlády vítám. Myslím, že je důležitým signálem pro boj s korupcí," uvedl ministr vnitra Radek John.

 Ministra školství Josef Dobeš vystopí dnes (3. ledna) v pořadu Hyde park ČT 24. Pořad začíná ve 20.10 hodin na ČT 24

Referendum

Mají VV vyjednávat se svými koaličními partnery, aby byly základní principy důchodové a zdravotní reformy schváleny jako Ústavní zákon?  Hlasuj zde