Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

V sobotu od 11.00 hodin 30. května se bude konat na Staré Návsi akce Letňany nejen dětem. Bohatý program, letňanské organizace, Michael Foret a Petra Janů.
Letňany nejen dětem 2015

letak

Zveme Vás na Čakovický festival sborového zpěvu, 17. ročník. Srdečně Vás zveme na koncerty Čakovického festivalu sborového zpěvu.

 

Program

 

 

BIKECLINIC CUP 2015 je druhý ročník výhradně dětských závodů na horských kolech. Od dubna do září mají malí cyklisti možnost zažít atmosféru profesionálních závodů v rámci 10 dílčích závodů po celé české republice. Motto celého projektu „Ujíždíme na kolech“ Další informace zde

Městská část Praha 18 a Letňanská sportovně kulturní společnost pořádají tradiční Ples Městské části Praha 18 v termínu pátek 27. února 2015 od 19 hodin. Jeho dějištěm je opět areál PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Program plesu:

* Vystoupení Vladimíra Hrona

* taneční exhibice – Bohemia Salza a Rock and roll dance

* houslová show – Tomáš Zápeca

* Taneční orchestr Martina Pešla a DJ SAX/Vláďa Drtina

 

V pořadí již čtvrtý ročník letňanského Masopustu se bude konat v sobotu 14. února 2015. Stejně jako v předchozích letech půjde průvod masek od radnice v Bechyňské ulici na Starou Náves, kde proběhne další část programu. Akce začne v 10,30 hodin.

Strana 20 z 35