Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Cítíme s Tureckem v této těžké chvíli, kdy zemi postihla přírodní katastrofa. Je nám nesmírně líto jejích obětí, jejichž blízkým tímto vyjadřujeme soustrast.

Radek John Předseda strany Věci veřejné

Klub Věci veřejné Letňany se připojuje k vyjádření soustrasti svého předsedy Radky Johna

Olaf Deutsch

předseda klubu VV Letňany

 

 

 

 

 

AVÍZO k TK k novele zákona o rozhodčním řízení
V pátek 21. října 2011 se v 11:00 na pražské centrále Věcí veřejných uskuteční tisková konference k novele zákona o rozhodčím řízení.  Účastníky tiskové konference budou 1. místopředsedkyně strany VV Karolína Peake, poslanec VV Viktor Paggio, a zástupci občanských sdružení David Ondrejkovič ze Společné obrany a Světlana Glaserová z o.s. Stop trestuhodným obchodním praktikám-STOP.

V sobotu 15. října od 14.00 hodin se bude konat na letňanském letišti první letňanská Drakiáda. Akci zorganizovala Kulturní komise rady MČ Praha 18. Díky  Véno Šorele

Chat s ministrem dopravy Pavlem Dobešem

Dotazy můžete pokládat v pátek 7. října od 13.00 hodin zde, otázky se ukládají do systému a Pavel Dobeš na ně posléze postupně odpoví.


 

Praha, 26 září 2011 - Prohlášení předsedy Radka Johna k nepravdivým informacím uvedeným v reportáži TV NOVA.

Jednoznačně odmítám nepravdivé informace, že jsem pana Setváka jmenoval či chtěl jmenovat do jakékoliv řídící funkce. Pan Setvák se sice hlásil na pozici policejního ombudsmana, avšak neuspěl, nesplnil požadavky a pozice policejního ombudsmana byla z důvodu posílení významu a zajištění vyšší efektivity spojena s pozicí náměstka a policejním ombudsmanem se stal Viktor Čech.

Radek John

Strana 30 z 35