Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Nedostali jsem se na prezentaci návrhu využití letňanského letiště pro bytovou zástavbu, která se konala v Letňanech, nevadí, protože starosta vedlejší městské části Vás zve dne 24.6.2020 od 18.00 hod. v sálu Lidového domu, Toužimská 244, Kbely. Přijďte všichni, tato případná zástavba by měla mít zásadní vliv na dopravu i ve Kbelích.

Srdečně Vás zve                  

Pavel Žďárský

starosta MČ Praha 19

zdroj: ZDE

Městská část Praha 18 a její starosta Mgr. Zdeněk Kučera, MBA vás zve na veřejné setkání s občany na téma Prezentace plánu rozvoje území LETIŠTĚ LETŇANY které se bude konat ve středu 17. června od 18 hodin v obřadní síni radnice, Bechyňská 639, Praha 18-Letňany. Setkání se zúčastní vedení MČ Praha 18. Pozváni jsou také starostové sousedících městských částí Praha 19-Kbely a Praha-Čakovice.

PETICE  proti zastavění  sportovišť v areálu SK Prosek.   Jste proti  další rozsáhlé zástavbě,  podepisujte petici  "Nový prosek".

Chtěli byste si prověřit řidičskou zdatnost, orientační smysl, znalosti pravidel silničního provozu?Zúčastněte se Rallye večerní Prahou, která se koná 9. a 10. listopadu a startuje z letňanského výstaviště. Další informace a zdroj:ZDE

Setkání milovníků piva, prezentace pivovarů a bohatý kulturní program a soutěže pro malé  i velké. MČ Praha 18 připravila další ročník Pivobraní. Sklenku zlatého při zvuků muziky různých žánrů si můžete vychutnat v 20. a 21. září na Staré Návsi.  Plakát ZDE

 

Strana 5 z 35