Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Zástupci politické strany Věci veřejné 21. 12. 2010 na večermím jednání poslanecké sněmovny podpořili vládní  koalici premiéra Nečase.  Jednání předcházelo odpolední jednání zástupců vládní koalice s presidentem Václavem Klasem. Bohužel výsledek jednání je tajný.  Klub Věci veřejné Praha 18 doufá, že zástupci Věcí veřejných dosáhli všech svých požadavků.

Olaf Deutsch

předseda klubu VV Praha 18

Den Letiště Letňany již počtvrté!
V sobotu 7. září 2013 se bude konat 4. Den Letiště Letňany. V tento den jsou na letňanské letiště zváni všichni, kteří mají letiště rádi - rodiny s dětmi, fanoušci letadel a létání i ti, kteří se zajímají o českou a československou historii.

Dne 2. července 2013 v 18.00 vás zve občanské sdružení Zdravé letňany o.s. na informační hodinu pro stavebníky.
Poskytujeme informace a pomáháme letňanským občanům v problematice stavebních prací a stavebních investic. Kancelář je zřízena v zařízení "Prostor Letňany", Křivoklátská 302. Věnovat se vám bude stavební inženýr Ing. Lubor Pavlíček, člen občanského sdružení Zdravé Letňany o.s.

V aktuálním červnovém měsíčníku  městské části Praha 18 se  stránce 15  v článku Budoucnost bahoku.... objevila naprosto nepravdivá informace o spojení občanského stružení s devolepery.  Článek  zaměření proti OS připomíná  atmosféru 50-tých let. Zdravé Letňany o.s. na článek budou po jednání výboru sdružení reagovat. 

článek najdete zde

V pátek 31. 5. 2013 a v soboru 1. 6. 2013 proběhne na Staré návsi v Letňanech kulturní akce „Letňany nejen dětem 2013“.
leták  s programem : zde

Zástupci občanského sdružení Zdravé Letnany o.s. budou dne 20. 5. 2013  v 18.00 hodin projednávat požadavky občanů na jednání Dopravní komise MČ Praha 18  
Další informace ZDE