Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Zástupci politické strany Věci veřejné 21. 12. 2010 na večermím jednání poslanecké sněmovny podpořili vládní  koalici premiéra Nečase.  Jednání předcházelo odpolední jednání zástupců vládní koalice s presidentem Václavem Klasem. Bohužel výsledek jednání je tajný.  Klub Věci veřejné Praha 18 doufá, že zástupci Věcí veřejných dosáhli všech svých požadavků.

Olaf Deutsch

předseda klubu VV Praha 18

Právě probíhá 16. ročník Čakovického  festivalu sborového zpěvu, Festival sborového zpěvu s mezinárodní účastí se představí sbory, Bab'singers Francie, Ko.mar Plzeň, Sbor přátel zpěvu Karviná, Imbus Praha,  Kvítek Kostelec nad Orlicí, Radost Praha, Cemarata Praha Kamarádi Praha. Přijďte a zaposlouchejte se do krásné hudby napříč staletími, městy i národy. Na všechny koncerty je vstupné dobrovolné.
Zdroj: Camerata
 

 MČ Praha 18 pořádá Čarodějnice 2014 Ve středu 30. dubna 2014 v parku u OC Letňany. Začátek akce je v 17 hodin před radnicí, odtud půjde průvod s čarodějnicí k Obchodnímu centru Letňany. Lampiony a vlastnoručně vyrobené čarodějnice s sebou!

Zdroj a podrobný program na  letnany.cz
 

Dětský folklórní soubor            K  Y  T  I  C  E a jeho hosté srdečně zvou na jarní koncert k 20. výročí založení souboru,  Koncert se uskuteční v neděli 27. dubna 2014 od 17 hodin ve velkém sále Městské knihovny, Mariánské nám. 1, Praha 1.   Zdroj: Kytice

 

V sobota 1. března od 9 do 13 hodin se koná v Klubu Letnice, který se nachází v areálu ZŠ Fryčovická,  Fryčovická 462, Praha 18-Letňany bazar dětského oblečení. Přiímané oblečení musí být čisté, vyprané a odpovídat sezoně podzim/zima. Příjem oblečení:  v pátek 28. února od 16 do 18 hod. Výdej oblečení a peněz: pondělí 3. března až pátek 7. března od 14 do 18 hod.
Další inforamce zde 

 

ELEKTŘINA VYPNUTA NEBUDE!  Dne 26.2.2014 od 8:00 hodin proběhne  "simulované"  cvičení na téma „Rozsáhlý výpadek el. energie v hl. m. Praze – Blackout“. Upozorňujeme proto všechny, aby věnovali pozornost zejména:...................  další informace zde