Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Zástupci politické strany Věci veřejné 21. 12. 2010 na večermím jednání poslanecké sněmovny podpořili vládní  koalici premiéra Nečase.  Jednání předcházelo odpolední jednání zástupců vládní koalice s presidentem Václavem Klasem. Bohužel výsledek jednání je tajný.  Klub Věci veřejné Praha 18 doufá, že zástupci Věcí veřejných dosáhli všech svých požadavků.

Olaf Deutsch

předseda klubu VV Praha 18

Vážení občané,  zveme vás na komunální volby, volte s rozumem.

Olaf Deutsch, předseda Zdravé Letnany a. s.

 

 

 

 

 

Vážení občané,  zveme vás na  petiční akci občanského sdružení Zdravé Letňany,  která se koná v úterý 7. 10. 2014  od 16.00 hodin na MHD Tupolevova.   Jdeme do voleb pod číslem 10

 Olaf Deutsch, předseda Zdravé Letnany a. s.

 

 

 

 

 

Zajímáte se o dění v obci i o programy jednotlivých stran, které se zaregistrovaly k podzimním volbám do Zastupitelstva MČ Praha 18? Chcete se setkat s jejich zástupci? Zúčastněte se jedné z diskusí, které se budou v Letňanech konat od 16. září do 7. října. Místa a data konání veřejných prezentací najdete na přiloženém letáčku.

Na nebi nad Letňany i na ploše zdejšího letiště se to bude v sobotu 6. září hemžit letadly, a to novými i historickými. V nabitém programu, který začne již v 10 hodin, zájemci uvidí například letové ukázky bojových letounů nebo leteckou akrobacii, dobové polní letiště a jeho obranu proti náletu. Leták  ZDE

Zdroj: Letnany.cz

Enkaustika je  starověká výtvarná technika, známá též jako malování horkým voskem  používaná již v antickém Řecku a Římě. Výstava této výtvarné techniky  se koná od čtvrtka 29. května 2014  v letňanské knihovně a potrvá do čtvrtka 28. srpna 2014.  Info:   knihovna. tel: 286 921 066, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.