Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Zástupci politické strany Věci veřejné 21. 12. 2010 na večermím jednání poslanecké sněmovny podpořili vládní  koalici premiéra Nečase.  Jednání předcházelo odpolední jednání zástupců vládní koalice s presidentem Václavem Klasem. Bohužel výsledek jednání je tajný.  Klub Věci veřejné Praha 18 doufá, že zástupci Věcí veřejných dosáhli všech svých požadavků.

Olaf Deutsch

předseda klubu VV Praha 18

V souvislosti s veřejnou prezentací, která se na letňanské radnici konala 26. září t.r. na téma koncepce územního plánu, a především z důvodu zájmu účastníků prezentace ňa svém webou  shrnutí minulých i budoucích dopravních „vizí“ nejen k obchvatu letňanského lesoparku. presentace UP
 

Stará Náves se v pátek 23. září (od 16 hodin) a v sobotu 24. září zaplní stánky více či méně známých českých pivovarů s nabídkou toho nejlepšího z jejich produkce. 

Zdroj: letnany.cz

Městská část praha 18 vás zve ve středu 7.9.2016 od 9 do 16,30 hod. do obřadní síně radnice MČ Praha 18, Bechyňská 639 na Veletrh volnočasových aktivit pro děti a mládež. Seznamte se s organizacemi a kluby, které vám a vašim dětem představí řadu možností jak zábavně, smysluplně a tvořivě trávit volný čas. Zdroj: letnany.cz

Pozor! Prodejní cena mezinárodních průkazů ISIC, ITIC a SCHOLAR se od 1. ledna 2016 zvýšila na 350 Kč. Seznam prodejních míst průkazů naleznete  ZDE. V NICM lze platit pouze v hotovosti, platební karty nepřijímají.

zdroj:NICM

Krajské ředitelství policie hl. M. Prahy a Městská policie hl. m. Prahy zvou širokou veřejnost na IX. Den s policií a Zdravotní pojišťovnou Ministerstva vnitra, který se koná v neděli 19. června 2016 od 10 do 19,15 na Letišti Praha Letňany.