Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Bleskovky

Zástupci politické strany Věci veřejné 21. 12. 2010 na večermím jednání poslanecké sněmovny podpořili vládní  koalici premiéra Nečase.  Jednání předcházelo odpolední jednání zástupců vládní koalice s presidentem Václavem Klasem. Bohužel výsledek jednání je tajný.  Klub Věci veřejné Praha 18 doufá, že zástupci Věcí veřejných dosáhli všech svých požadavků.

Olaf Deutsch

předseda klubu VV Praha 18

Zastupitelé schválili všechny návrhy na obsazení míst v Radě MČ Praha 18, které předložila koalice složená z ODS a Svobodných, ANO, ODA a TOP 09. Starostou Letňan tak byl zvolen Zdeněk Kučera (ANO), v radě ho na pozici místostarosty doplní Pavel Sehnal (ODA), Ondřej Lněnička (ODS a Svobodní) a Iveta Lojková (TOP09), pátým členem rady byl zvolen Martin Halama z ODS a Svobodní.

Volební místnosti jsou otevřené 5. a 6. 10. 2018. Přijďte nás podpořit. ZNÁME LEPŠÍ CESTU.

V pondělí  1. 10. 2018 bude od 15.30 hodin náš petiční stánek Zdravé Letňany - Pirátská strana, Na před prodejnou PENNY v Letňanech a to hned vedle stánku kandidáta do senátu L. Wagenknechta.  Na stánku Vás přivítají kandidáti do zastupitelstva MČ P-18,  pokud to bude možné přijďte nás také podpořit.
 Díky O. Deutsch, předseda spolku Zdravé Letňany

12. 9. 2018 v 19 hodin bude Schoellerově sále Čakovického zámečku
zazní oblíbené písně francouzského a českého šansonu.
Lístky je možné zakoupit v podatelně úřadu Městské části Praha-Čakovice,
ve Farmářském obchůdku (Cukrovarská 89) a v prodejně DUHA (Cukrovarská 22/18)
Cena 150 Kč / 90 Kč senioři, studenti

Útočník hokejového týmu Washington Capitals Jakub Vrána, čerstvý vítěz Stanleyho poháru, přiveze slavnou trofej ukázat do Letňan. Další informace : letnany.cz