Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Volby 2014

Zástupci politické strany Věci veřejné 21. 12. 2010 na večermím jednání poslanecké sněmovny podpořili vládní  koalici premiéra Nečase.  Jednání předcházelo odpolední jednání zástupců vládní koalice s presidentem Václavem Klasem. Bohužel výsledek jednání je tajný.  Klub Věci veřejné Praha 18 doufá, že zástupci Věcí veřejných dosáhli všech svých požadavků.

Olaf Deutsch

předseda klubu VV Praha 18

Pro děti a jejich rodiče a prarodiče, ale také pro všechny ostatní, kdo se chtějí dobře pobavit, připravila městská část Praha 18 již podvanácté oblíbenou akci Letňany nejen dětem. Konat se bude v pátek a v sobotu 1. a 2. června odpoledne a večer na Staré Návsi.

Leták: ZDE

Pomozte paní Hlaváčové hledat agresora.   (níže uvedená žádost nebyla nijak redakčně upravovaná)

 Dobrý den,nebyl jste někdo 28.4. kolem 9 v letňanském lesoparku ? Hledam svědky ,kteří tam viděli chlapa (zrzavý vlasy i vousy) s černým psem labradorem ,který tam pred naším synem zmlatil manžela ?a ten leží na jipce.

Hned pak odjel autem

Zdroj : https://www.facebook.com/martina.hlavackova.7?hc_location=ufi

.

 

14. Pražský Majáles  se koná dne 28.4.2018 v Letňanech
Aktuální program Pražského Majálesu 2018. ZDE

Za součinnosti Magistrátu hl. m. Prahy a MČ Praha 18 bude v roce 2018 organizován sběr bioodpadu pomocí velkoobjemových kontejnerů. Podrobné informace najdete na webových stránkách radnice městské části Letňany. ZDE

Zajímá Vás  jaké se připravují  v Letňanech stavební investice, přijďte proto 19. 2. 2018 v 18.00 hodin, protože se koná  veřejná prezentace "Návrhu Metropolitního plánu"     a to  z pohledu MČ Praha 18.  další informace:zde