Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

mladezeu 02 3Stejně jako předešlé léto bude i letos během prázdnin po celé republice schováno cca 200 otázek. Hledejte kartičky velikosti A6, tzv. Infocache. Některé otázky  na nich budou volné, některé nabídnou soutěžícím možnosti. Úkolem soutěžících je najít minimálně 5 otázek a na ně správně odpovědět. Samozřejmě je povoleno pro správnou odpověď použít nápovědy, internetu atd. Seznam míst najdete níže v textu.

Do konce srpna 2013 pak musí soutěžící, ve věku do 30 let, poslat najednou všechny odpovědi na e-mail:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Do předmětu uveďte heslo „Infocaching“. Vždy je třeba napsat číslo otázky a k němu správnou odpověď. Je možné poslat najednou více než 5 odpovědí. Do slosování se odpovědi rozdělí na skupinky po pěti. Slosované budou zvlášť. Případně je možné poslat více e-mailů s odpověďmi.   Po ukončení soutěže budou z došlých správných odpovědí vylosování tři výherci a jejich jména uveřejníme na webuwww.nicm.cz. Výherci budou e-mailem kontaktování a domluví se s nimi způsob předání výhry.  Pro účast není nutné mít GPS navigaci, místa budou popsaná i slovně, tak aby byly otázky k nalezení. Některé Infocache budou viditelné, jiné skryté. Vždy označené číslem otázky, které je nutné přidat ke správné odpovědi. Po nalezení Infocache a zapsání si čísla otázky a otázky, vracejte kartu zpět, pro další soutěžící! Pokud na určeném místě cache nenajdete, napište prosím Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., pokusíme se co nejdříve zjednat nápravu!

Soutěž probíhá od 1.7.2013 – 31.8.2013

Hlavní cena: dvě zpáteční jízdenky Student Agency do jakékoli Evropské destinace, kam Student Agency jezdí

Zvláštní cena: dárkový turistický balíček, pro dva soutěžící, kteří najdou a zodpoví nejvíce otázek. V případě stejného počtu se bude losovat.

Další informace a zdroj: NICM