Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Sociální sítě se stávají fenoménem dnešní doby. Už zdaleka netvoří jen zábavný portál pro teenagery, ale čím dál více se prosazují při řešení společenských problémů. A přesně takovou sítí je nově vzniklá diskuzní platforma OurSpace.

OurSpace - Have your say!

socskupiny 03 0Co OurSpace nabízí? Především jedinečný systém diskuze pro mladé lidi. Po jednoduchém přihlášení mohou uživatelé procházet všechny dostupné debaty a to jak národní, tak evropské. Národní diskuze probíhají v Češtině, evropské v Angličtině, Němčině a Řečtině. Což však není překážkou, pro každý příspěvek je totiž na stránce k dispozici on-line překladač. Uživatelé z České republiky tak mohou diskutovat například s řeckými či britskými vrstevníky.

Tematicky síť není nikterak vymezena. Diskutovat lze skutečně o všem, od politiky přes finance a ekologii až po volnočasové aktivity. Uživatelé mohou nejen komentovat a hodnotit jednotlivé příspěvky fungujících diskuzí, ale mohou sami svoje téma založit a získávat názory ostatních.

OurSpace však nenabízí prostor pouze pro jednotlivce. Tuto síť mohou zdarma využít i nejrůznější sdružení či akční skupiny pro debatování nad svými záležitostmi, nebo ujištění názorů nezávislých diskutérů. Mezi taková uskupení, která OurSpace již využívají, patří například Národní parament dětí a mládeže, Masarykovy debaty a projekt Kecejme do toho.

OurSpace vznikl jako projekt několika institucí. Athens Technology Center, National Technical University of Athens, Google Ireland Limited, Danube University Krems, 21 Consultancy Limited, Foundation EurActiv, Babel International, DUHA, British Youth Council.

Tak na co ještě čekáte? Přihlašte se na OurSpace - jedinečné místo, kde na Vašem názoru záleží!

Zdroj: NICM