Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Nejste si jisti oborem, který právě studujete? Právě pro vás je tu prestižní devítiměsíční program stáží UNI CHANCE! Díky němu si ujasníte, v čem je váš skutečný talent a budoucnost, srovnáte jednotlivé obory, vyzkoušíte si, jak fungují firmy z odlišných branží a navíc získáte významný bonus do CV.
 
prac s mladezi 01 4-200x138UNI CHANCE je určen pro šest vybraných studentů, kteří vždy po dvou absolvují stáž v poradenské společnosti KPMG Česká republika, investiční společnosti Penta a u soukromého železničního dopravce LEO Express. V každé z těchto tří firem stážisté stráví dva měsíce, dohromady tedy šest měsíců stáží. Zbylé tři měsíce věnujete práci na případové studii v menším týmu pod vedením jedné ze společností. Vyzkoušíte si tak práci na reálném projektu, koordinaci v týmu i samostatný výzkum.  Program stáží UNI CHANCE probíhá během akademického roku (letní prázdniny tedy máte volné) a dá se skloubit i s prezenční formou studia. Stáže se časovou náročností podobají částečnému úvazku. UNI CHANCE je svým zaměřením vhodný především pro studenty ekonomických oborů. 
Přihlásit se lze do konce května na www.unichance.cz vložením strukturovaného životopisu a motivačního dopisu. Podmínkou k přihlášení je ukončené bakalářské vzdělání.
 
Více informací o programu najdete ZDE.
Zdroj: NICM