Jedinečné vzdělávací fórum Youth To Business umožní studentům setkat se se špičkami českého byznysu a veřejné sféry. Letos se budou zájemci moct účastnit workshopů a přenášek. Mluvit se bude mimo jiné o zlepšení prezentačních dovedností, o krizové komunikaci nebo o tom, jak se ubránit manipulaci.

mladezeu_02_3I student v prvním semestru už dnes ví, že samotný diplom mu dobré místo hned po škole nezajistí. Zvláště v době, kdy statistiky nezaměstnaných absolventů strašidelným tempem vzrůstají. Proto je potřeba nesedět během studia na zadku a aktivně se vzdělávat, rozvíjet, navazovat kontakty a získávat praktické zkušenosti.
Různé pracovní veletrhy, jako jsou například Career Days nebo specializované přednášky a vzdělávací akce, jako je seminář Inspirativní vedení společnosti Telefónica nabízejí zajímavé informace pro rozvoj vašich znalostí. Youth to Business kombinuje možnost seznámit se se zástupci budoucích zaměstnavatelů i příležitost obohatit se na workshopech a přednáškách. Dubnové Youth To Business budou opravdu nabité. Vedoucí osobnosti firem Delloite, ČSOB nebo KMPG se podělí o své znalosti a zkušenosti v oblasti vyjednávacích dovedností, správné a účinné argumentace nebo krizové komunikace. Na praktických workshopech se studenti budou moct například vyzkoušet, jak se rozpoznat manipulaci a jak se jí ubránit nebo jak „prodat“ svoje dovednosti.

Akce se koná 25. 4. v Rajské budově VŠE, registrace jsou otevřené od 12. 4. 2013. Neváhejte se přihlásit. V přednáškových sálech se sice dozvíte například to, jak se pohybují křivky nabídky a poptávky, nebo to, jaké teorie popisují fungování médií, ale pořád platí, že vlastní zkušenost je nejlepší učitelka. Nejvíce znalostí si odnesete z něčeho, co si můžete sami na vlastní oči ověřit a vlastníma rukama osahat.
Zdroj: NICM
Více informací na webových stránkách: http://y2b.aiesec.cz/