Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Fakulta podnikohospodářská při Vysoké škole ekonomické v Praze vyhlásila šestý ročník soutěže Vodafone Nápad roku. Soutěž je určena pro studenty, kteří mají zajímavý podnikatelský nápad a chtějí pomoci s jeho uvedením do praxe.
V letošním ročníku Vodafone Nápad roku 2013 se mohou soutěžící přihlásit do tří kategorií:
- hlavní kategorie Vodafone Nápad roku 2013 pro všechny projekty i soutěžící bez omezení
- kategoriie Ekonom Student podnikatel pro studentský podnikatelský záměr s největším potenciálem
- kategorie HTC Startup roku pro nejlepší již realizovaný studentský projekt.
vzdelani_02_10Přihlášené projekty bude posuzovat porota složená ze zkušených investorů, podnikatelů, manažerů, i zástupců médií. O úspěšnosti projektu v soutěži rozhodne především jeho proveditelnost v praxi, potenciál dalšího růstu, kvalita zpracování a originalita. V rámci finálového kola bude navíc hodnocena i osobní charakteristika osoby, která bude záměr realizovat. Šanci uspět tak bude mít každý bez ohledu na dosavadní zkušenosti s podnikáním, jak uvádí portál studentskefinance.cz.
Důležité termíny
Do soutěže se mohou se svými projekty hlásit jak jednotlivci, tak i týmy, a to až do 10. května 2013.
5. června 2013 proběhne vyhlášení výsledků šestého ročníku soutěže.
Přihlášky do soutěže
Součástí přihlášky podané přes stránky www.napadroku.cz musí být podnikatelský záměr, nápad na rozšíření firmy či projekt pro investory, který dosud nebyl realizován nebo je ve stádiu přípravy realizace po dobu kratší než dva roky. ZDE najdete detailní pravidla.
Ceny pro vítěze
Vítězové tří hlavních kategorií a deset nejlepších se mohou těšit na finanční a věcné odměny v celkovém objemu téměř milion korun. Soutěž nabízí každému soutěžícímu také možnost získat na rozjezd svého projektu investici až pět milionů korun a rovněž mentoring a rady od zkušených podnikatelů a investorů.
Zdroj: NICM