Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

vzdelani_02_10Bohatě ilustrované tituly z edice Dětská motivace na český trh přivedlo v loňském roce nakladatelství KELTNER Publishing. Jde o sedm titulů, přičemž každý vysvětluje zábavnou a neotřelou formou, jak se vypořádat s různými problémy každodenního života.

Knihy se zaměřují na témata typu jak si správně věřit, překonávat překážky, přistupovat k penězům či se vypořádat s neúspěchy a podobně. Tyto dětské knihy jsou v ČR dle serveru Česká škola stále více oblíbené nejen u dětí, ale především u jejich rodičů, kteří si uvědomují jejich pozitivní dopad na rozvoj svých ratolestí. Jejich pozitiva objevují i české školy.

Projekt Dětská motivace bude mít v letošním roce i charitativní rozměr. Výtěžek z prodeje dětských eknih podpoří Café Rozmar, organizaci pomáhající dětem po odchodu z dětského domova.V rámci projektu již k dnešnímu dni vyšlo sedm titulů a to jak v tištěné, tak i elektronické verzi. Knihy vysvětlují zábavnou a neotřelou formou, jak se vypořádat s různými problémy každodenního života. Autorem těchto motivačních knih je světově uznávaný odborník Dr. Wayne Walter Dyer, PhD., otec osmi dětí a dědeček pěti vnoučat. Dětství prožil v dětských domovech a pěstounských rodinách. Přesto nebo právě proto celý život píše a hovoří o motivaci. Napsal více než 30 knih pro děti a pro dospělé.

autor: Barbora Folaufová, březen 2013
Zdroj: www.ceskaskola.cz