Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

čižinskýPRAHA SOBĚ je sdružení lidí, kteří vstoupili do komunální politiky proto, že nechtěli jen nečinně přihlížet kauzám, které se bohužel staly už „nedílnou součástí“ pražské politiky posledních desetiletí.

Podařilo se nám odstřihnout staré známé šíbry z ODS, ANO a ČSSD. Tvoříme město moderní, vstřícné a prosté korupce, které je vlídným domovem pro své obyvatele a pohostinným místem pro své návštěvníky. A chceme v tom pokračovat.

Proto se o přízeň vás, voličů, ucházíme i v komunálních volbách, které se konají letos 23. a 24. září. Do zastupitelstva hl. m. Prahy a v některých městských částech stavíme vlastní kandidátky. V jiných městských částech spolupracujeme se spolky, s nimiž nás spojují podobné hodnoty i vize dalšího rozvoje města. To je i případ Letňan.

Se Zdravými Letňany jsem se poprvé setkal v situaci, kdy došlo k uzavření letňanského Lagoonu. Jejich zástupci mne, jako pražského zastupitele, požádali o pomoc. Rád jsem vyhověl. Věc se nakonec podařilo dovést k úspěšnému výsledku a Lagoon byl znovu otevřen. Při jednáních jsme se shodli na tom, že vize PRAHY SOBĚ a Zdravých Letňan jsou si velmi blízké a proto jsme se rozhodli kandidátku Zdravých Letňan podpořit.

Volbou Zdravých Letňan přispějete k tomu, aby se Letňany, stejně jako celé město, mohly rozvíjet jako moderní městská čtvrť, která bude sloužit především svým obyvatelům, kde bude dostatek zeleně, míst ve školách a školkách, která bude kvalitně dopravně obsloužena a která bude s rozmyslem nakládat s veřejnými financemi.

Díky za Vaši podporu!

Srdečně a vděčně

Jan Čižinský

starosta MČ Praha 7 a kandidát na pražského primátora za PRAHA SOBĚ